mmjapp

Allt är kasst.
Jag är kass.
Du är KASS.

Min dag idag har varit jävligt deprimernade. Tur att Julia och Felicia finns och piggar upp mig lite. Nu har Julia äntligen flyttat hit vi sitter och smaskar godis hon är..... Juste Felicias hund eller Kristians, ska dö av svampar eller egentligen bli överkörd typ.

damp inlägg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

It´s not the end of the world.

Jag var med på engelskan i skolan och det var kul! känn på framsteg säger jag bara.

Idag har det varit bra, har varit med julia som vanligt och så har jag shoppat som vanligt (fast denna gång bara en tröja för 150 kr) Har även åkt bil som vanligt. En helt vanlig dag med andra ord.

Tog nyligen tidernas längsta dusch också och ni ska bara veta hur bra det kändes! Det har nog aldrig varit så skönt att duscha. Sänkte dimmern och vred upp värmen till max, überskööönt. Synd att man inte hade sällskap, haha!

I morgon kommer dagen alla har fruktat för! Det är nämligen så att min flickvänn (eller hur var det Julia hahah!) flyttar hem till mig tills på söndag. Det ska bli riktigt kul. Det hade nästan börjat kännts lite ensamt i sängen haha!

Och i helgen kommer det att bli hur grymt som helst, om allt går som planerat vilket det nästan aldrig gör. Men iaf har planer med Mr X och det är dö-bra. FINALLY säger jag bara.

once in a life time

Nu är jag äntligen hemma, ska snart dra mig till kos tror jag. Men man måste ju nästan se desperate housewives.

Skolan var bra idag med. Förutom att den verkade lite "mean girls" inspirerad, och att jag var riktigt trött. Efter skolan däremot, så hände det grejjer. Nej men jag och Julia har åkt bil med Rickard hela dagen. Vi har till och med ätit mat i bilen, haha. Har köpt några tröjor och ett skärp med. Sen tog vi en liten tripp tlll blåhäll (tofta skjutfält) med för att se vad som hänt där, då såg vi tre rådjur på en och samma gång. Respekt polarn! På vägen hem såg vi sisådär 6 polisbilar var av dom en piké buss, så vi var ju självklart tvungna att åka tillbaka och spionera på dom ett tag. Yes, och nu är vi hemma. Ska som sagt snart da mig till kos, men en kopp te hade ju varit gott det med.

Äru goo eller?

Klockan morgon

Det är bara så jävla fittigt!


Nu sitter jag och äter te och macka. Om tjugo min måsta jag spring ut till bussen, fast jag egentligen inte orkar fö fem öre. Gick upp för tio minuter sen liksom. Hoppas faktiskt att Rickard hör av sig så jag kan få skjuts till skolan, men that aint gonna happen! Aja nu måste jag fixa klart mig vi hörs efter skolan, I guess.

Back in buisness!

Jag hatar jul.
Jag hatar 5 november.
Jag hatar 9 november.

Kan vi snälla bara hoppa över dom dagarna? Jag kommer bryta ihop!
Och det tar så lång tid innan jag blir normal igen, SNÄLLA nu hoppar vi över dom dagarna.


Idag började vi skolan igen, har ju varit lediga där ifrån i tre veckor. Det gick bra. Riktigt kul var det faktiskt.
Känner ingen press ännu iaf, det är ju bra. Haha jag känner verkligen hur jag kommer komma igång med det här bloggandet igen nu när jag börjat skolan. Bra va?


Efter skolan gick jag och Julia hem till henne och skulle egentligen bara vänta på Amanda, men det vart så att vi somnade och när Amnada kom så somnade även hon på köks stolen, knäpp som hon är! När vi vaknat till skjutsade Ann oss in till stan. Så var vi där till runt fem tiden. Hittade faktiskt ganska mycket, men har bara lagt undan. Mamma min får betala imorgon tycker jag.

Såg nyss eniro reklamen, den var riktigt rolig! Fast jag har ju inte så bra humor kanske.

Tycker att ni alla kan slänga in en slant till Rosabandet. Galan är ju faktiskt ikväll. Dom där tjugo kronorna som ni annars inte skulle göra något vettigt för, betyder faktiskt mycket för forskningen.


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: victoria Pettersson

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Nu.... Kaffe och Ben & Jerrys!


statistiken ligger på noll...

Statistiken ligger på noll och inte fan bryr jag mig. haha!

Mycket har hänt, mycket roliga saker har hänt.
Jag har sovit hos Julia nu i två dagar och ikväll sover hon hos mig. Och helgen efter det här så sover julia hos mig igen.
Det blev ingen resa till kalmar men vi kom på att, det gör inget. Det var faktiskt riktigt bra att det inte blev någon resa.
Ikväll blir det party! Tror vi iallafall. Är egentligen bjuden hem på middag hos Lisse, men hennes kompis mår dåligt så jag fick inte ta med mig Julia, därför struntar jag i det. Intressant va? Sen ikväll är det ju hockey också. Det vill jag se! Men Julia är juu inte så intresserad så får se hur det blir med det, kanske kan fixa skjuts fram och tillbaka ju. Något som jag vet är iaf att vi ska äta bakad potatis ikväll. MUMS.

Chockerande.

schnipp schnipp.

Jag har tappat blogg-andan. Jag vet inte varför, men det är antagligen för att det antingen händer för mycket för att jag ska orka skriva eller för lite. Men inte ger jag upp för det. Jag lovar er att snart kommer den här bloggen bli så bra så att ni inte kan slita ögonen ifrån den! Överdrivet? nää vadå tycker ni! haha.

Juste! För er som inte vet så är jag tillbaka till Gotland igen, spännande va. Men på fredag eller torsdag så kan det vara så att jag åker iväg igen. Men denna gången till Kalmar.

Väldigt.många.dagar.

Du.är.så.jävla.kass!


väldigt.väldigt.längesen.jag.skrev.nu!
Kommer.inte.ens.ihåg.vad.som.hänt.


Var.iaf.på.bio.i.torsdags.på.heron.city.och.tittade.på.Wanted.Det.var.helt.sjukt.vi.trodde.aldrig.vi.skulle.hinna.
Vi.hade.typ.en.halvtimma.på.oss.att.komma.dit.och.sjlva.resan.tar.egentligen.50.min!
När.vi.väl.var.framme.(och.20.min.försenade?)Så.släppte.dom.in.oss.ändå!.Hel.schysst.
Filmen.var.iaf.bra.Förutom.att.det.var.hur.högt.ljud.på.som.helst!
Jag.hör.fortfarande.lite.dovt.än.idag.
Men.Angelina.Jolie.är.ju.bara.för.grym.Jag.måste.se.den.filmen.igen.


Sista.dagen.på.dagis.igår.Tråkigt.att.lämna.dom.små.knattarna.och.dom.roliga.fröknarna.
Fick.en.stor.skål.med.godis.och.ett.inplastat.papper.med.kort.på.varenda.fröken.och.barn.på.saltkråkan.
Jätte.fint.sen.läste.dom.även.upp.hur.dom.tyckte.att.jag.varit.dom.här.två.veckorna.och.det.var.bara.bra.saker.


Var.även.på.hockey.igår.och.nynäs.vann.Det.trodde.jag.aldrig.eftersom.att.dom.blivit.så.sjukt.dåliga.HAHA.
Såg.typ.inget.av.matchen.jag.sprang.runt.med.Lovisa.ist.Men.det.är.kul.det.med.


Efter.matchen.skulle.Hannes.och.Sandra.köra.Hannes.pappa.till.något.ställe.Så.jag.vart.barnvakt.
Det.var.kul.och.gick.hur.bra.som.helst.Jagfick.till.och.med.Lovisa.att.somna.*stolt*


Nu.har.jag.nyss.vaknat.Det.blir.en.lugn.dag.idag.
Kanske.lite.film.och.mys.Hannes.ska.jobba.natt.så.det.är.bara.jag.och.Sandra.hemma.


byebye



hallå.mamma.mu.är.det.du?Muuu

live-all.over.you


nu.är.jag.i.nynäs.igen.jätte.skönt.
mellanslagstangenten.funkar.inte.därför.kommer.detta.inlägg.mest.bestå.utav.punkter.
fast.det.är.väl.ganska.intressant.att.läsa?
det.har.gått.bra.på.dagis.idag.är.helt.slut.bara.men.det.har.nog.mest.med.förkylningen.att.göra.
sandra.och.famlijen.åkte.just.på.hockey.så.jag.kommer.att.vara.ensam.hemma.till.klockan.elva.lite.tråkigt.faktiskt.
men.fick.hundra.kronor.att.handla.godis.för.så.det.ska.jag.sysselsätta.mig.med.
sen.ikväll.är.det.ju.desperet.housewifes.så.det.kommer.nog.gå.bra.iaf.
frågan.är.ju.om.jag.ens.kommer.att.vara.vaken.tills.dess.

skrev.med.en.viss.person.för.några.dagar.sen.
det.kändes.bra.och.kul.men.ändå.skumt.
fast.det.är.väl.inte.så.konstigt.att.det.kändes.skumt.
jag.menar.vi.har.inte.pratats.sen.i.somras.någon.gång.
och.vi.var.ju.ganska.tighta.innan.det.

i.miss.you.guys.but.I.can.bet.a.thousand.dollar.that.you.don´t.miss.me.

Nu sitter jag på båten :) är f

MMS

Nu sitter jag på båten :) är fortf sjuk men aa vad gör man åt saken. Det är fortf fel på båten så denna gång fick jag gå på, på bildäck skumt. I veckan ska jag nog gå på bio med julia :) jippie. Ha det så bra :)


feber yra

Shit det är så mycket skumt som händer just nu, ibland undrar jag om jag bara inbillar mig, att det är febern som talar. Men icke det är helt sant. Nu ligger jag på soffan och tittar på gossipgirl, har längtat till det här avsnittet. Imorgon åker jag troligtvis tillbaka till Nynäs klockan fyra. Har märkt att när jag är här på Gotland så längtar jag dit och tvärtom. Nästan som ett andra hem med andra ord. Nej nu ska jag fortsätta se gossipgirl sen är det natta. Ha det så bra.

I told you.

I natt så hade jag nästan 40 graders feber. Har inte sovit något heller. Så mamma tyckte inte att jag skulle åka tillbaka till Nynäs. Så nu är jag här hemma, sjuk och har inget att göra. Får se om jag tar båten ikvl eller imorgon, kan ju lika gärna vara sjuk i Nynäs liksom. Klockan tre i natt kommer Rickard hem och slänger sig brevid mig i sängen. Han yrar en massa och försöker tvinga mig på pengar men jag låg bara och mumlade eftersom satt jag inte mådde så värst bra. Så han har sovit brevid mig hela natten haha. Han är störd.

its your lost, not mine.

39 graders feber. Jippie. Och jag ska packa och åka båten imorgonbitti, jag är så gott som död. Kan knappt prata och har jätte ont i huvudet. Borde egentligen sova nu.

Har nyss varit hemma hos Linnea. Marion, Elin, julia, sammi och mattias var där. Det var kul. 

Ibland undrar jag.

eufkjgbverdgjkjsfdo

Huvudvärk huvudvärk huvudvärk.

Nu har jag just vaknat, eller har legat lite så där halv vaken i sängen sen klockan typ nio. Julia ligger här brevid och dregglar på mig! Känner mig helt slemmig...

I torsdags natt åkte jag båt hem till Gotland, woppolah! Båten var där emot försenad med ca 120 min( alltså för er som inte är mattesnillen, 1 timma och 40 min.) Så jag var inte hemma för ens klockan två. fast båten skulle vara framme klokan tjugo över tolv. Väl på båten tänker jag att jag ska sova, men då sitter det två musik töntar brevid och bankar med bestick i bordet och sjunger. När vi var framme i hamnen, är vi tvungna att gå till bildäck fem och vänta på en bussjävel! Sen när jag kommer till rullbandet, så var ju det självklart trasigt med, offcourse.

Igår vaknade jag runt tolv, jag och Julia hade bestämt att jag skulle komma till hennes praktik plats och äta lunch med henne. Så Rickard kom och hämtade mig och körde mig först till skolan, eftersom att han skulle ha mitt usb minne, sen körde han mig til Julia. Vi åt sallad. Efter det km Rickard och hämtade mig igen eftersm att jag skulle till frissan, Jag har klippt och färgat håret ( inte page eller brunt hår dock, men det kommer säkert så småningom) Sedan kom Julia hem till mig och vi fixad oss lite för att sen åka hem till Sylve och äta världens godast plankstek! Efter det tog vi taxi till rävhagen och tittade på hockey, Haninge mot Visby Roma. Haninge vann med sudden death. Efter matchen fick vi skjuts av Agneta och Bosse hem.

På kvällen. Gick det inte precis som planerat, okej inget gick som planerat.
Vi skulle vara med Linnea, Marion och Elin. Men dom vart sura. Så vi stod i flera timmar och försökte skaffa good stuf. Vilket gick åt helvetet, så vid ca tolv gick vi och la oss. Sen däremot vid klockan två, ringde Ella och frågade om vi ville med på fest, Självklart svarade vi. Så vi hängde på hem till Simon, dit senare på kvällen Viktor, Hampus och Simon kom.  Efter det runt fyra, följde vi med hem till Albin och ?, det sög där vi spelade guitar hero, jag ägde nästan ut alla eller jo det gjorde jag. Sen kom vi hem och jag skrev ett jätte fint inlägg som ni kanske sett.

Nu är det bring it on al or nothing som gäller, har sett den typ 5 gånger! men chabuyaa!
Herrråååå!

5.20.. Jag måste vara galen.

Nu är jag trött , ska sova. Det har varit en sju helvetes dag i dag. Mycket har hänt. Båda dåliga och bra saker. Men vi tar det imorgon.

Sleep tight!

Om

Min profilbild

RSS 2.0