en

Härlig kväll igår, ett glas vin med mamma och Lisse gick fort över till shots och drinkar med Nadja. Herregud, jag och min bror tvingade max att ge oss hamburgare trots att det hade stängt, jag har minnesluckor som heter duga och i min väska idag hittade jag en t-shirt som tillhör en MAN!
Ikväll beger jag mig bort till Rebecca där vi ska fira valborg, sen hittar ni mig på Hp5, om möjligt, fullare än igår.

Fredag

Har varit sjuk nästan hela den här veckan så har bara legat hemma och haft det jätte tråkigt. Idag är det lite bättre, men valde ändå att stanna hemma så att man kan bli riktigt frisk. Ska ta tag i packningen från Turkiet idag, suck..

Skönt

Hellooooo
Tog lite bilder utav Emmy.
Igår satt jag och ett skönt gäng nere i almedalen. Vi käkade sushi och bara va. Blev sen en öl på Olearys och efter det spelade vi kubb och åt pizza hos Ida och Bella. Hade riktigt trevligt.

Idag var jag på en lektion i skolan och sen tog jag en runda på stan med Becca och Ida, köpte en mobil så att jag kan skicka in min älskling på lagning! vi avslutade med att sätta oss i Almedalen, nu är det dags för mig att sätta mig på terrassen och plugga idrott.

Hemma

Tackar för en trevlig resa till Turkiet! Anlände i Visby för 2 timmar sedan och alla redan är jag sugen på att festa. Skadad.

easter

Endast en lektion i skolan idag. Det gjorde att jag och mamma bestämde oss för en lång dag på stan bestående av shopping, ca 15 fika pauser och en stor minskning på kontot. Ikväll ska jag både hinna med en lite utgång med Nadja (Vi ska bara ta någon öl och snacka skit) och att träffa Julia och Amanda. Hur ska detta gå, ligger fortfarande i sängen osminkad i fettigt hår.

japp

Endast tre dagar kvar tills det vankas fest, sol och andra trevligheter i ett mycket varmare land än Sverige. Längtar ihjäl mig!

helt vanlig dag

Om Julia får bestämma så kommer vårt peace and love se ut såhär.

Just nu sitter jag och dricker vin och käkar kex med ost, och nu vet jag vad nu tänker: sitter du klockan halv två på en tisdag och dricker vin, och haha vad rätt ni har jag är fan helt genialisk. Livsnjutare helt enkelt.

tisdag

Var på fiket igår, stället är fint men gillade het klart ringduvan bättre. Godare macroner. Ska alldeles snart kila bort till tatueringsstudion för att se vad Kija har tagit fram till mig, nyfiken i en strut.

Måndag

Var ute och gick en promenad med Julia och Amanda igår, för längesen man träffade dom. Ska även ta en fika på skafferiet med Amanda idag.

Idag har jag redan hunnit med skolan och nu ligger jag i sängen med matkoma. Tror minsann att jag somnar snart.

....

Mamma kom just och överraskade mig med mina favoriter Ben och Jerry och så klart en tjusig chai latte till det, tre ord: Älskar dig mamma

crazy

Började med nya pills idag ( inte droger haha), hoppas att de kommer ge resultat. Just nu gör de mig illamående bara, men tanken är att jag ska få mer energi. Det kan ju funka.

good day

Känns hur bra som helst att vakna upp och inte vara bakis, redan duschat, ätit frukost och skrivit en bokrapport. Inte likt mig, jösses. Nu blir det en promenad till Coop för att hämta ut ett paket och sedan tillbaka hem för en fika.

idag

Ligger idag i sängen och gosar med Sofi Fahrmans bok Elsas värld. Tror kvällen blir lugn om inte Nadja lyckas släpa med mig ut. Det enda jag egentligen vill göra är att gå till creperiet och äta middag, dricka vin och umgås med familjen. Men det blir nog inte av.

happy

Bilden stal jag av Natalie Widerström.

Fest

Kvällen bjuder på förkrök hos mig med vin bål, vart sugen på det hela dagen, för att senare fortsätta ner till hamnplan där lilla Hampus ska firas och senare förhoppningsvis en efterkaka med b- kändisar. Eftersom att jag ska festa med mina underbara tjejer, så kan det bara bli bra!

Om

Min profilbild

RSS 2.0