Det var en gång...

Nu sitter jag hemma hos Maria i Lidingö. Julia ska just hoppa in i duschen och jag var tydligen über seg i duschen !
Igår gick jag och Julia på stan. Köpte en massa men det är ännu mycket kvar som ska köpas ! Jag köpte blandannat en Acne T-shirt och två linnen från hm och en massa annat ! Idag blir det nog en snabbtitt inne på Marias dagis. Sedan efter det bär det av till en hel dag på Grönalund. Frågan är om vi kommer orka så mycket! Jag har ju träningsvärk och allt. Men vi måste vara där när Adam Tensta och dom andra uppträder. Ååh vad jag verkligen ser fram emot Grönan och SOCKERVADD! Nu när Julia kommer ut ur duschen, så ska vi äta frukost och börja fixa i ordning oss.

Vi gick till Oskars pizzeria.
Fick sallad på köpet.
Köpte två calzone.
Fick sallad ppå köpet.
Gjorde värsta dealen.
Fick sallad på köpet !

mblogg

MMS

Hej hopp nu sitter jag på bussen på väg in till stockholm c. Vi ska gå på stan idag och shoppa en massa. Sen blir det till lidingö och hem till maria. Båtresan gick bra jag sov typ hela resan. Vi hyrde faktiskt ett nintendo ds det var väldigt roligt. Imorgon är det nog så att det blir grönalund. Mange schmidt, adam tensta och lazee uppträder. Så det är värt att ha en hel dag på grönan då. Sen på lördag blir det nog stan igen fast med bror min och julia då så klart. Nu ska jag fortsätta att ha tråkigt här på bussen. Hoppas ni har det bra. Puss


This is my day

Nu sitter jag hemma framför tv:n och äter mellanmål. Försöker skriva en lista om vad jag ska ha med mig, men får bara panik att jag ska glömma något. Visserligen går det att köpa nytt och jag menar jag ska bara till sthlm! Men ändå  kan jag inte släppa det. Jätte jobbigt.

Har haft grymt ont i ryggen idag och jag vill verkligen att det släpper tills imorgon eller ja mest tills på söndag, då vi ska gå på Grönalund. Jag ser verkligen fram emot imorgon ( haha det låter som att det är min första gång i sthlm och min första gång utanför gotland ! ) Men ser absolut inte fram emot den TRE timmar långa båt resan. Åååh vad jag hatar att åka båt!

Spanska läxan idag gick bra. Min lärare sa till och med att jag har stora kunskaper att få ett Vg. Yes! Tror till och med att jag legat på Vg nu om det inte var för att jag var borta så mycket förra året. Jag var den som inte orkade bry mig om skolan förra året. Sänkte mina betyg hastigt och det ångrar jag, men det finns inget som kan få det ogjort och nu jobbar jag som tusan på att höja betygen ist. Trivs grymt bra med mina lärare just nu. Får se hur myket av allt det här har ändrats efter dom första proven haha.

Jag vet inte riktigt när jag kommer skriva igen. Visserligen kommer jag skriva om jag får tag på en dator. Annars ingen aning. Kommer iaf hem på Söndag natt så ni får vänta tills dess.

Hadetsåjättebra

as usuall

Nyss hemkommen från skolan. Det gick bra som vanligt men ser verkligen fram emot stockholm. Orkar inte gå i skolan den här veckan. Vill ha sovmorgon, bara lite lite lite sovmorgon.

Sitter nu och smaskar på morötter med dipp. Riktigt riktigt gott.
Ska nog in på stan snart och föra över pengar på mitt konto och köpa en mobil laddare. Min laddare råkade visst brytas idag. Jätte SURT eftersom att jag inte har något batteri på mobilen. Ååhhh ! Kan det bli värre ?

Kram

we know how to party!

Ännu en skoldag avklarad.
Nu sitter jag här hemma och får ångest för att jag glömde spanska boken i skolan. Har spanska läxa alla redan på onsdag. Sen på Torsdag åker jag till Stockholm med Julia. Vi ska gå på Nrj festivalen med min bror och så ska vi shoppa och gå på grönalund och sånt. Det ska bli kul ! Så har iaf bara två dagar kvar i skolan. Det jobbigaste med dom dagarna måsta vara att vi börjar fem i åtta varje dag och att jag har spanska läxa och gympa på onsdag.
Nu ska jag måla bilden till slöjden..

Kram V

dark water

Igår var jag, Julia och Amanda hemma hos Linnea och hade det mysigt. Vi rökte vattenpipa och en massa. Linnea hade ju tydligen åkt på magsjuka under dom timmarna va var där. Haha. Så vi umgicks med hennes bror och hans kompisar.
Sedan idag har jag och Julia  till mesta dels bara tagit det lugnt. Vaknade runt tolv och då bestämde vi oss för att åka bil med Rickard och äta pizza. Vi plockade upp Jönsson och åkte hem till Rickard. Där träffade vi dom elaka illrarna och spelade nintendo. Som vanligt blev jag biten av dom där små rackarna! Tusan alltså. Det gör inte ont men man tror ju alltid att det ska göra det. Sen nu nyligen kom vi hem ifrån kallis. Vi har tagit ett bad i regnet riktigt mysig fast ändå läskigt. Det var förvånatsvärt varmt i vattnet. Nu sitter vi här hemma hos mig. Mamma är på krogen och vi ser på tv. Någon riktigt dålig film visas. Vi ska nog göra varm choklad eller koka te. Kan inte riktigt bestämma mig.

Peace V

Tips

Fick tips av Sofi om en sida där man lär sig photoshop. Och måste bara tipsa om den för den är riktigt bra. Kloka beskrivningar så man förstår direkt ! Den heter moderskeppet.se och jag rekomenderar den starkt.

Tack sofi!

Ps

Skulle behöva lite hjälp med photoshop. Så om någon kunnig skulle vilja höra av sig så vore ju det bra !

they call me golddigger.

Kom alldeles nyss hem ifrån stan. Har hittat ett riktigt kap. En koppartrans tröja som förut kostade 700 tror jag det var, kostade nu 99 kr. Det är riktig bra! Sen köpte jag även en till almenacka idag. Vet bara inte om jag ska använda den eller min gamla ( har blivit så fäst i den) får se hur det blir. Imorgon är det sista dagen i skolan för den här veckan och det känns riktigt bra. Känns nästan som en lite belöning. Haha. Har dessutom sovmorgon till 9.50 och då börjar jag med slöjd, sen är det bara två lektioner till sen är dagen slut. Jippie. Efter det blir det antagligen stan med Julia och förhoppningsvis en fika på ringduvan. Nej nu ska jag chittchatta en massa med bror min.

Peace V

i skolan.

Nu sitter jag i skolan och har engelska. Jätte tråkigt är det. Eller sitter mest och gör en massa ovättigt så. så ansträngande är det ju inte precis. Haha.

Har hört en massa om det som hände hemma hos Philip nu och jag har mina misstankar eller ja det är väl inte så svårt att lista ut. Och jag tycker bara att det är så fel. Att inte ens stå för vad hon gjort liksom. Det känns inte rätt. Förstår inte att man kan göra något sånt. Fast om det är den jag tror det är så är jag fan inte chockad!

is that what you call "take a coffe" ?

Skolan gick faktiskt bra idag igen. Trodde det skulle vara betydligt tråkigare och hemskare men nepp det var det faktiskt inte. Och imorgon har jag sov morgon. Bara 50 min men ändå, kan det bli bättre !

Efter skolan åkte jag Julia och Elin ner till stan och där gjorde vi vl inget speciellt. Dom åt mat på mc donalds och jag trippade runt lite inne på Mq. Köpte ett skärp faktiskt. Sen köpte Elin väskan hon ville ha och sen åkte dom hem och jag gick till posten och hämtade paket. Fick äntligen skorna och tröjan jag beställt. Skorna ska jag nog skicka tillbaka men tröjan är en riktig behållare!

Ska gå och lägga mig tidigt ikvl har en massa saker att göra ! Men vill ju så gärna se sex and the city så jag vet inte hur jag ska lyckas.

Hadetbra

.

Jag vill här ifrån NU jag blir galen!

back in school

Första dagen i skolan idag och ja det var väl blandade känslor. Jätte skönt att äntligen ha något att göra på dagarna och träffa kompisarna och så men inte så kul att vi bytt lärare än en gång och att en massa plugg väntas. Är inte redo för det ännu. Nu är jag helt slut. somnade där vid 2-3 i natt och sen gick jag upp klockan fem och åt frukost osv. sen cyklade jag hem till Elin. Jag kan ju inte vara klok som cyklar från öster till terra nova och sen nästan tillbaka igen. Haha vad dum man är! Dessutom var ju klockan inte mer än tio i sju när jag började trampa hem till Elin.

Efter skolan väntade jag Elin och Julia på att Rickard skulle komma så vi kunde åka och köpa tobak och kol till min vattenpipa. Men efter en massa flams och en TIMMA så gav vi upp och gick hem till han ist och Julia cyklade hem. Då ligger han där på soffan och sover och där har vi stått i en timma! Sen blev jag biten av hans illrar så jag och Elin sprang (och då menar jag verkligen sprang) ut ur hans lägenhet vi blev riktigt skrajja. Dom hade liksom inringat oss när vi stod på toa stolen eftersom att vi inte vågade gå på golvet där dom var. Fast söta är dom!

Iaf så blev det sweetmelon och raspberry flavour. Någon som har erfarenhet och vet om dom är goda?

Nu ska jag springa ner till Coop och hämta brev på posten. Fast jag vet inte hur dags dom stänger där men till efter sex måste dom väl ha öppet ?

Peace V

Solblekt

Nu har jag kommit hem ifrån frissan. Ingen större förändring men riktigt nöjd blev jag ! Ser nästan lite solblekt ut sådär.  Nu ska jag fixa en massa inför imorgon.

Puss Victoria.

funderingar i bregott fabriken.

I got what I wanted. Except you.

Äntligen är man uppe tidigt för en gångs skull. Idag eller ja ikväll ska jag till frissan och färga håret. Sen efter det kanske det blir bio med mamma Lisse Elin och Julia ? Vi ska se mamma mia isf. Nu ska jag försöka vakna till lite. Är fortfarande grymt trött fast än det var en timma sen jag gick upp. Jobbigt och imorgon är det skola liksom, då ska man upp ännu tidigare, hur ska jag orka? Det är bara att gå och lägga sig riktigt tidigt ikvl.

Kram V

Om

Min profilbild

RSS 2.0