dont drop it

Idag har jag varit vid frissan, det blev bra som vanligt. Ingen större förändring, men färgade ju i och för sig bara utväxten.
Just nu tänkte jag Julia och Amanda tända en brasa och grilla marshmallows (stavning?). Bara en massa mys i kväll med andra ord. Mamma är inte hemma så det ska bli skönt med lite ensam tid med tjejerna.

Ha en fortsatt trevlig lördag allesammans.

Good (?) old days


















Dröm killen

Bad to the bone

hej allesammans!
Idag har det varit en riktigt rolig dag. Kom försent i morse igen, men jag kan faktiskt inte hjälpa att vakna med the voice är ett program man fastnar vid. Annars så hade vi helt okej lektioner, vi började med film sen hade vi lekar på svenskan och lucia träning. Efter skolan vart det raka vägen hem till Julia och städa! Det var ju inte så speciellt roligt, men det gick fort. Sedan begav vi oss till centrum. Jag skulle egentligen köpa jätte mycket grejer, men sen slog det mig... "Vi bor ju på Gotland, vad har jag förväntat mig?". Ja så alltså jag hittade inte ett s**t. Får väl bli stockholm snart. Eller om Julias syster kanske kan köpa hem lite grejer till mig, det vore ju snällt. Nu kom jag nyss hem. Sitter och dricker te och äter yoghurt med hallon i. Finns det något godare?

Någon som vet ett bra tema man kan ha, på t.ex en vollyboll turnering ?

Peace out

Aint got no time for no haters

Nu är jag tillbaka efter en hård helg. Nästan så att ja fortfarande känner mig bakis!
I morse kom jag inte riktigt upp ur sängen, utan fastnade framför the voice. Så jag kom väl sisådär 30 min försent?
Skolan gick fort (som den alltid gör på måndagar) Vi satt i gympasalen i morse och tittade på basket. Sen hade vi bild med Roger, och sista lektionen no med Birgitta. Nu efter skolan har jag inte gjort så mycket. Försöker få tag på mammas pin kod till hennes internetbank så att jag kan köpa lite kläder. Men hon är lite svårt tillgänglig just nu. På torsdag är det volleboll turnering och jag är grymt taggad inför det. Vi har ju iaf södervärns bästa tema... Eller kanske inte bästa men roligast. Nu ska jag titta om jag kan hitta lite kläder på internet. Ha det bra suckers!



hajja läget.

Och nu är det helg! Helt sjukt vad konsigt sakta/snabbt den här veckan har gått.

I kväll ska jag äta middag med Julias pappa och Eva-Marie. Dom ska äta gås (r.i.p canada goose) och vi ska äta kyckling. Jag älskar verkligen att gå på middag och att få äta någon annans mat förutom min egen och mammas. Riktig lyx. Efter vi har ätit har jag ingen aning om vad vi ska göra. Ska se om jag kan fixa lite cider så kan vi kanske vara hemma hos Julias mamma och spela sällskaps spel, dricka lite och ha det trevligt. Fast det är vad jag känner för just nu. Mitt party humör kanske kommer fram lite senare mot kvällen, då blir det andra bullar.

Det kan hända att jag skriver imorgon eller senare i kväll, men det är inte ofta jag skriver på helgen. Så sätt inga förväntningar.


one night in bangkok?

Igår var jag hemma ifrån skolan. Jag mår fortf sådär riktigt dåligt. Fast jag har kommit på medecinen till min hals nu iaf det känns bra! Sen att det kanske inte är det bästa botemedlet men... Vad speler det för roll?
 
När Julia slutade skolan kom hon hit hem till mig. Senare kom hennas mamma och hämtade oss, jag var bjuden hem till dom på middag. Det blev nachos. Riktigt gott! Vid klockan kvart i sju (okej typ 5 i sju, jag var lite försenad) så hade jag kvartsamtal, det gick bra tyckte jag. Efter samatalet gick jag och julia ner till dansskolan, för Julia hade danslektion. Efter dansen skjutsade Rickard oss hem till mig. Hit kom senare Amanda också. Vi hade riktigt kul, kunde verkligen intre sluta skratta. Alltså vi har kommit på en musik lek. Julia sitter med musik i öronen och ska sjunga så gott hon kan så ska vi gissa vad det är för låt. Ni kan ju bara tänka er hur Julia (som inte kan engelska) ser ut när hon sitter där och försöker att sjunga. Sen blev klockan tolv och Amanda cyklade hem och jag och Julia tog lite halsmedecin, sen somnade vi gott!

Idag är det torsdag, och vet ni vad? Vi har studiedag, vilket betyder att vi är lediga från skolan jiippiieee. Jag och Julia tänkte gå en runda på stan idag. Får se om även Amanda kanske hänger på? Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Mamma tjatar om att jag ska städa, men vi båda vet nog att det kommer att sluta med att hon får städa allt själv. right duudes ?

Nu ska jag in i mitt rum och väcka sjuuusovaren Herr Nilsson. Ha det så gött everybody.

Idag är det ca 34 dagar kvar till julafton.

Ajajaj

Idag gick jag bara två lektioner i skolan. Mår riktigt kast så bestämmde mig för att åka hem och vila. Klokt beslut tycker jag. Ja så nu sitter jag här hemma, gedom förkyld och däpt i däsan. wiiihooo vad livet är roligt.


Nej nu ska jag lägga mig i sängen och drricka varmt te och äta satsumas! Ha en bra dag allesammans.

Back on track

Den här helgen var inte riktigt som jag hade tänkt mig.
I fredags var jag på hockey med Rickard och Sandra. Visby roma vann med 8-4 mot Botkyrka! Jag träffade Ella och Rebbecca där, Vi skjutsade dom hem sedan gick jag på någon random fest med dom. Julia kom också dit. Sedan bestämde jag och Julia att jag skulle sova hos "henne".

Dagen därpå (alltså lördag) så var jag och lilla Julia och tittade på innebandy, Felicia och en massa till var där. Efter matchen gick vi hem till Julia och hämtade lite pengar. Sen kom Elins syster och hämtade oss och körde oss till Jocke. Dit kom även polisen! Så vi var tvugna att lämna id-handlingar och så, fastän vi bara tittade på tv liksom. Jag Julia och Amanda bestämde oss då för att gå på en annan fest. Den festen var ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. Folk spydde och grät och hade sexuellt umgänge inne på toaletten. Föräldrar kom dit och hämtade sina däckade ungar och så. Vi gick ganska snabbt där ifrån och gick hem till mig. Så alltså, klockan elva var jag hemma på en lördag!

Julia sov hemma hos mig och idag vaknade vi upp klockan två. Vi såg lite av en film, sen skjutsade min mamma oss till Säve för vi skulle se Amandas match men vi missade tyvärr den. Men vi satt kvar och tittade på några andra matcher ist. Efter en timma kom Rickard och hämtade oss och körde oss hem. Nu sitter jag här hemma nyduschad och funderar på hur jäääkla sjukt mitt liv är.

Du är som ALS
Dödar mig långsamt.
Och det finns inget botemedel.
Helt förjävlig alltså.



Fuck a Duck

Nu sitter jag och skolan! Vi har no och ska egentligen lämna in arbetet idag men hell no im not done!
Ska ringa Rickard snart och se om han kan hämta mig, måste även fråga vems cigg det var jag stal i morse. Det måsta ju vara hans ? Mamma röker inte marlboro eller? haha iaf...
Idag blir det frans hotdog med Felicia på singan hahah as usually!

Tack så jävla mycket för att du hörde av dig. Är det såhär vi ska ha det så visst, I dont care.

Har känt mig lite vilse på sistonde, det är därför bloggen inte får så mycket uppmärksamhet som den behöver.
Men vad har hänt då, jo igår var det skolan som vanligt. Tar nog snart självmord på grund av att vi har så hiiimlans mycket att göra. Efter skolan igår var det lugnt. Följde med Julia och Elin på hemligheter sen när jag kom hem så somnade jag klockan 17.00 och vaknade imorse när klockan ringde klockan 06.40. Skolan idag har väl varit bra, jag är skoltrött som bara den men jag ger inte upp för det. Har ju faktiskt inte struntat i att gå till skolan någon dag på länge. Visst har jag tagit ledigt mycket, men det har jag ju gjort av en anledning.

Idag är det ca 44 dagar kvar till Julafton!

Sagan om...

Gårdagen... Ah vad ska man säga.
Det började med att jag, Lina och Nikki var hemma hos Nikki och förfestade lite. Sedan kom även Olga och Felicia. Efter några timmar där ( eller var det timmar?) Så begav vi oss till jimmy och festade, sen drog alla som skulle till krogen dit. Sp vi var ensamma hemma i lägenheten! Jag började känna av spriten och bestämde mig för att dra hem, så Julia hämtade mig vid södervärn, skiiit schysst. Jag förstår inte hur jag kunde bli så onykter, men det känns bra att ha blivit så pass mogen så man vet när man ska sluta ? haha. Jag och Julia cyklade hem till mig. Åt lite potatisgratäng, sedan gick vi ner till öster. Åt lite pommes. Och träffade lite roliga snubbar där, en av dom var min kusin. Längesen man såg henne. Sen tog vi cykeln och cyklade mot bogen ? Påvägen dit så ringde Rickard så vi mötte upp honom ist. Han var full, jag var full, det var kul! Vi följde honom hem till Sandra sedan cyklade vi hem till mig igen och somnade nästan på direkten! Så kan det gå när inte locket på spriten är på!

Idag är jag ganska så bakis, men vad hade jag förväntat mig? Har en massa plugg framför mig nu!

Hur har eran helg varit ?

B på G?

Igåååår:
Gick jag upp klockan 20 i 5 och var jääätte trött, sedan åkte jag och Elina till sthlm. Vi hade det jätte roligt orkar faktisk inte skriva vad vi gjorde, så ni får fråga om ni vill veta.

först salt
sedan sött
sist surt

På kvälllen när vi kom hem eller aa natten ? så träffade vi Lina och Nikki. Jag var hur trött som helst och inte så värst social men kul hade vi ändå! Iaf när Elina får något slags ryck och springer efter cs- töntarna och ska skjuta dom ? Fire in the hole ? Haha.

Ikväll blir det partajj, först för fest hos antingen Lina eller Nikki sedan fest hemma hos jimmy.


Ain't got no time for no haters

HAHA

Vissa saker är ju bara för roliga! Kan helt ärligt inte sluta skratta åt den här bilden. Kalla min humor dålig, jag håller inte med!


another day another drama.

Nyss hemkommen från skolan. Har haft en riktigt skum dag idag, men emot slutet var den riktigt rolig. Fick någonslags socker kick tror jag! Nu sitter jag och lyssnar på den bästa låten ever, sitter även och funderar på varför i alla dar jag sitter här framför datorn när jag har så mycket plugg som jag har!  Imorgon åker jag till stockholm med Elina, riktigt trevligt ska det bli. Lite tråkigt att missa skolan men det finns ju fler dagar man kan gå dit liksom hahha ! Nej men nu är det nog dags för en cigg innan mamsen kommer hem, hon ska inte behöva se mig sjunka så lågt haha. Ha det gött vänner.

så mycket att göra, men så lite tid.

2 år sedan.

Hur kan det vara mitt fel?


Idag har jag gjort matte prov, troligtvis gick det bra. Hoppas hoppas hoppas. Sen har vi även haft lucia träning och efter det slutade jag och Julia, för vi hade tagit ledigt.

Det gick bra idag, började gråta men det hade jag ju förväntat mig också. Kan inte riktigt förstå att det är prick två år sedan idag och på dom två åren har jag aldrig varit och tittat till dig. Helt sjukt.

Nu ligger Julia i min soffa och tittar på tv eller så sover hon, och jag sitter inne i mammas rum och lyssnar på musik.
Vi ska nog alldeles straxt spela monopol. Fast jag borde plugga, har ju både engelska glosor och matte prov imorgon.


Love you daddy!

Om

Min profilbild

RSS 2.0