Ombyggnad pågick

Oj vad kul ! Min hemsida ser helt plötsligt profesionell ut. Vill ni ha en lika professionell hemsida som jag, så är det bara att skriva till evlajndesign så fixar hon exakt vad ni vill ha! Hon begär inga pengar alls för det, men om man är snäll så ger man givetvis en liten slant. Jag tänker självklart betala! Den här designen blev jag riktigt nöjd med. Får se till att låna min mammas dosa och se om jag är vuxen nog att klara av att betala. Haha! Annars får väl mor min hjälpa mig. Next stop: at mamas house.

Hej mitt namn är Bruce....

-Heeey Bruce! Skönaste kommentaren från hitta nemo. Blir så glad av den filmen.

Nu har jag nyligen kommit hem ifrån skolan. Tänker inte skriva något om vad jag har gjort i skolan. För det är faktiskt riktigt ointressant att läsa tycker jag. Skolan är inte rolig. Så jag tänker inte vara elak att låta er plöja igenom min tråkiga skoldag.

Ska strax in på stan och köpa ett par sneaky steve skor som jag tycker är riktigt fina. Kan lägga upp ett foto med. Så om ni tittar här nere i detta inlägg om några sek, så ligger dom där. Annars så hörs vi senare. Får se om jg uppdaterar detta inlägg eller skriver ett nytt.


hmm..

Det blir nog så att jag klipper page, får tänka på det ett tag till. Men ni alla som kommenterat tycker ju det så, varför inte liksom. Får däremot se om jag färgar det brunt sen eller inte. Vad tycker ni om det ? ska jag ha brunt eller så som jag har nu? Just nu kan man väl säga att jag har guldfärgat hår med ljusa slingor i. Tack för alla kommentarer! Ha det bra!

Fråga

Ska jag klippa page eller inte ?

Wiihooooo!

Igår åt jag middag med mamma och Lissen nere på Nunnan. Det var riktigt trevligt. Lite tråkigt att maten inte var så god bara. Sen efter det träffade jag Andrea. Vi raggade upp en massa folk som skulle på fest i innerstan. Men festen var i en liten liten källare. Inte lyckat någonstans så vi vandrade där ifrån tillbaka till öster, där vi var ifrån början. Väl uppe på Öster hände det inte så mycket. Det var många där, men det gorde inte saken roligare. Ett tag blev det till och med lite fight. Killar alltså, kan dom inte bara låta varandra va. Jag menar vem blir arg för att man inte får låna en helt främmande persons mobil? Knäppa killar blir tydligen det.

******

Just nu sitter jag fortfarande i sängen. Har varit vaken mer än en timma, men orkar verkligen inte gå upp. Det är hemskt. Jag är hemsk. Idag blir det npog en lugn dag. SKola imorgon. Och nu är det äntligen bara en vecka kvar tills kag får träffa Sandra. Wiiihoooo!

HAHAHA jag kissar nästan på mig!


what the f**k is she talking about?

Hahah här har man nyss suttit och skrivit ett helt skit långt inlägg, sen råkar man trycka på enter då försvinner hela skiten! JAG BLIR GALEN! Och mamma sitter och hostar i bakgrunden det gör inte livet bättre. Jag förbannad? Självklart inte. Haha nej skoja men lättretlig är jag. Yes offcourse! Nej men seriöst, varför finns förhandsgranska, när maninte kan gå tillbaka utan att förlora texten man skrev?

Igår blev det bara en massa yr. Jag var med Marion, Linnea, Elin, Julia och Amanda. Kvällen var inte hel kul precis, men inte tråkig heller. Vi hade våra stunder. Katjanza från Ryssland var där, hon lyfte fram det roliga ur det tråkiga. Inne i Stäven var det kaos. Hela två civila poliser och typ fem vanliga och två stycken från ug. Ja där var det på drag haha. Jag frågade Ug om skjuts hem men dom hade fullt upp med att leta efter någon i våran ålder! Han från Ug sa att jag kunde vänta ett tag, men att han inte visste när dom skulle bli klara. Det kunde ta tid. Så jag började vandra hemmåt. Väl på väg hem blir jag stoppad av några i en folkbuss. Dom frågade vart blåsningen låg och genast tänkte jag: SHIT nu är jag med i blåsningen! (eftersom att jag alltid tror att sånt ska hända just mig) Nej men dom skulle tydligen till Blässinge, du började jag fundera på om dom hade kommit till rätt ö? har vi något som heter Blässinge här? Iaf så började jag springa därifrån eftersom att jag inte fattade något. Jag måste ha verkat hel knäpp. Kunde ju lika gärna ha sagt att jag inte visste och sedan gått där ifrån!

Nu sitter jag och tittar på tv. Bara en massa konstiga program som suger. Varför är dom ens med på tv. Tycker någon ens att dom är bra. Nu vill jag ha en cigg. Tror det är därför jag är så lättretlig. See yaa! 

Fan ska jag köpa väskan eller inte. Ska jag åka upp till stockholm på fredag eller inte. Jag måste iaf ha dom där skorna! Det betyder att jag kanske borde strunta i väskan och spara till stockholm, och kanske åka upp till stockholm tidigare så inte skorna tar slut.

mee


trams.

Ibland undrar jag om folk tror att jag är dum i huvudet ?

Jag vet att det var längesen jag skrev. Men idag fick jag plötsligt en känsla av att jag skulle börja igen. Men vem vet, jag kanske slutar igen. Nu är det bara en vecka kvar i skolan sedan är det prao och därefter det höstlov. Jag ska praoa på Lovisas dagis och det ser jag verkligen fram emot.

Idag har jag till mesta del bara tagit det lugnt. Det blev en soft dag i caffis (jag har haft jour dom här två senaste dagarna) Var knappt där. Det var väl därför dagen gick så fort. Iofs så började jag åtta och slutade tolv. Nu ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Ska se om jag kan få tag på Marion och Linnea. Dom är ute i vall så det är inte så lätt att få tag på dom då. Innan det så kommer Rickard, Sandra, Jönsson och Johnny hit. Mamma bjuder på middag. Skoj ska vi ha.
Annars då? Jo min fasters man har avlidit. Så det är lite känslomässigt på min pappas sida och sånt klarar jag inte av. Känns lite dumt att ta avstånd från dom när det hänt något sånt här. Men vad ska man göra då. Klarar man inte av sånt så gör man inte. Men jag vet att min släkt på pappas sida är stark. Så det här klarar dom av!

Ha en bra helg (isf jag inte skriver imorgon eller på söndag)
Peace V.

childhood


"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Här kommer min länkning till http://www.uppdragbarn.se/.
                                                                                                               

new

Jag har ny blogg. Fråga om ni vill ha den !

fresh

I´M NOT STUPID!

Dagen idag har varit lugn. Försov mig till cykelutflykten så var bara med dom två sista stationerna, lite tråkigt men vad gör man. Sen när vi cyklat klart satt jag och två till och kollade på när alla lärare sjöng. Dom suger ! Efter det cyklade jag hem och tittade på massa massa film. Ikväll blir det lugnt eller inte lugnt får se. Fick just en busig idé! Lite tråkigt att Elin bara får ta hem en kompis. Tur att mamsen inte är så sträng! Älskareyyy

enough, nu ska jag fortsätta se film !



Ska man skratta eller gråta eller....

tick tack.

Idag har jag varit i skolan etc etc. Det gick bra. Vi sprang tre kilometern på gympan, eller ska jag säga dom sprang, lata jag gick ju haha!  Efter skolan åkte jag och Elin ner till stan. Jag shoppade lite och så åt vi kolasås. Sen skjutsade snälla Rickard oss till södervärn för att vi skulle hämta våra cyklar, sen skjutsade han hem mig igen. Vet inte vad jag ska göra nu, men antagligen blir det att se på flmen jag började se igår. Den är så sorglig. P.s I love you heter den. Imorgon är det cykelutflykt och jag vet inte om jag ska gråta eller skratta haha. Nej men det ser jag fram emot. Sen är det ju två dagars ledigt wiihoo.

Puss&Hej.

Now it´s good!

this day, sucks more.

Idag har varit en allmänt vanlig dag. Efter skolan åkte jag lite bil med Rickard och nu sitter jag här och tittar på någon film. Typ sports movie. konstig film.

raderad?

V

auch.

jag skärde mig i fingret. JAG SKÄRDE MIG I FINGRET!
Och det gjorde ont. Aldrig att jag hackar morötter igen. Eller iofs kommer jag aldrig kunna äta morötter igen utan att tänka på mitt äckligt blodiga finger. USch, jag ryser. Jaha vad ska man börja äta nu ist för morötter då...hmmm.

Nu ska jag ladda ner en massa film, sen blir det natta.


Om

Min profilbild

RSS 2.0