no more summer

Inte mycket händer i fröken Petterssons liv. Bara en massa bil åkande ungefär. Hade lyckan att få träffa mina kusinbarn på en månad idag, Erika upp i dagen säger jag bara. Underbart! Var också ute och åt på Joda med mamma och hennes vänner. På hemvägen kan mamma ha droppat skönaste kommentaren:

En gravid tjej i min ålder och hennes kille går förbi och mamma säger: HAHA Jag vet vad dom har gjort! 

Ibland får hon till det alltså.
 

rockin'

Ibland tror jag att du ska komma hem..


Sitter och väntar på Julia, Ante och Elias. Får psykbryt av att bara vänta! Herregud det var två timmar sedan vi skulle hitta på något, come on. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, förhoppningsvis något kul.

Heddaaa


I wanna know your name

Bara en vecka kvar på sommarlovet och bara en vecka kvar tills jag tar sista ciggen, hur ska det gå!

Igår var jag ute och åkte lite volvo som vanligt. Tur att vi håller oss i skogen, annars hade jag skämts ihjäl! I helgen åker jag kanske till fastlandet för att se rally, eller så stannar jag på Gotland och bjuder på kräftskiva. Det sista låter mest tilltalande känner jag!

Frid

NO PICS, CAMERA STOLEN

Ligger med en is caffé latte i sängen och tar igen förlorad tid framför datorn, kan det bli bättre? Sthlm var bra, vi tog det för det mesta lugnt. Det vart inte så mycket shopping heller, men gud så skönt det var att komma ifrån Gotland! Även om det bara var några få dagar så behövde jag det. Jesper hämtade mig vid båten och sen gled vi runt i bilen ett tag och mötte upp Sebbe, Kiffe och Lager vid båten.

Frid


STHLM

Nu drar jag till stockholm! Ser inte direkt fram emot en resa utan musik eller sällskap, men det ska nog gå bra. Fick höra från Ante att det står i mitt horoskop att jag ska ha otur idag, får hoppas på att det inte stämmer..

Hej då gotland

Så vi gör det?

Hade hur kul som helst i lördags, det var ett tag då jag kände att jag tagit en eller två öl för mycket men det gick över. Lyckades till och med fixa ragg (?) Idag är det måndag och nu är jag återställd från i lördags. Ska snart ta en sväng på stan och sen ska jag leka med J.

FRID


HOCKEY

Ikväll, eller aa klockan 4, så blir det hockey i slite. Aik- Nynäshamn, jag har inte varit så taggad på sjukt länge. Ölen står på kylning och sällskapet kunde inte ha varit bättre. Vi ses i Slite!


This is how I roll.


Surrender

Inte nog med att man har sömnproblem, nu vaknar man upp av att man gråter med. Shit crazy.

Har spenderat dom senaste dagarna med Sebbe och Kiffe. Vi har väl inte gjort så mycket annat än att åka bil. Har också en massa ny bokade planer och kan inte hjälpa att längta dit. Bio, Stockholm och en utomlandsresa(?) står på spel!


Om

Min profilbild

RSS 2.0