wednesday

Är otroligt glad över AIKs vinst igår mot djurgården, hade gärna viljat vara i Globen igår. Min bror kommer hit vid fem, då ska vi flytta färdigt och äta pizza. Jag måste komma iväg till F & S också, ångesten börjar krypa sig på.


study

Mamma håller på och flyttar som en galning och jag ligger i sängen och distans pluggar (råkade försova mig i morse). Vet inte om jag sover i nya lägenheten i natt eller om jag sover kvar här, får sällskap i natt så kanske bättre att sova här (?). Får se om jag  och mitt fläsk orkar ta oss till F & S sen för att träna, hade varit skönt. Kanske lyckas få med mig Nikki också.

porr

Det vart en bättre fest igår, slutade med att jag spydde och gick hem. Vaknade upp utan trosor idag och har ingen aning om var dom är. Minnesluckor? Några få. Men kul hade jag och till nästa gång så vet jag att absint inte är min bästavän.

renovering

Har gjort ett bra försök till att renovera nya lägenheten nu med mamma, Rickars och Fisken. Kan säga att öl och renovering inte är en bra kombo, fick inte ett smack gjort ungefär! Ikväll satsar vi på att festa, ha det gött!


rebecca simonsson/finns det någon snyggare?






Var nyss och solade, fick med mig Nikki som sällskap så nu har hon och jag äntligen tagit igen förlorad tid med varandra. Om ungefär en timma tar jag tag i mitt liv och går till F & S för fjärde gången denna vecka och idag får jag även sällskap av Rebecca, Nathalie och Elin. Tre riktigt schyssta pinglor. Klockan sju ikväll går jag till ishallen och kollar på hockey, efter det så får vi se vad kvällen har att erbjuda. 

acne sluta håna mig



Havregrynsgröt och endast fyra cigg per dag har blivit en vardag för mig, det känns riktigt bra. F & S har också börjat arta sig, tror man till och med kan skymta några få magrutor. Haha nej nu överdrev jag. Men snart så! En annan sak jag behöver ta tag i är skolan, kan inte fortsätta skolka som jag gör. Behöver åka till något varmt ställe och vila upp mig tror jag, mamma när åker vi?


22 september

Var på gymmet igår med Becca och jag känner mig sjukt motiverad till att starta ett ntt liv. Har dragit ner på rökningen och det har blivit roligare att träna. Sitter just nu och väntar på Becca och Nathalie, vi ska in till stan och ta en kaffe. Blir säkert en sväng i några butiker också. Ikväll drar vi till F & S.

sävefest


waiting

Har begrav mig under täcket med en stor kopp caffe latte och den HÄR, som kan vara det absolut bästa just nu.


I LOVE JEFFREY AND SAM






big mess

Kollade valvakan igår och är sjukt missnöjd med den nuvarande regeringen. Jag menar Sd, come on? Fick trevligt sällskap av J i natt iaf. Hoppar över första lektionen idag för att sedan gå på skolfotot vid kvart över ett, taggad? Inte det minsta.

The Alcoholic

Hade en trevlig kväll hemma hos Becca med ett gäng tjejer igår, vi lagade middag och skvallrade. Efteråt var jag Becca och FåröNatta med i bilkurragömma med Ante och några. Kom hem vi sex tiden någon gång och idag har jag varit helt död! Hoppas på att se valvakan och dricka vin med Tuva och Hanna ikväll.

swag in a bag

Heeeey såg att jag fått en länk på Beccas blogg, det väger upp för att hon lämnat mig för att dö i skolan! Tack handsome.

Ikväll blir det hockey med hänget. Ska äta varmkorv och dricka cola, tänk att man kan längta så mycket till det.

royksopp

Imorgon har vi vår fjärde visning på lägenheten och jag har för fjärde gången blivit ombedd att städa mitt rum. Här har jag varit ledig från skolan och så är jag tvungen att städa, inte okej. Ikväll ska jag antingen festa el. se film.

så jag känner mig


Om

Min profilbild

RSS 2.0