skaka rumpa

Kan inte hålla mig i från detta skit ställe som kallas blogg.se! Ikväll sitter jag och Tuva och droppar av fettigt hår i soffan framför Victorias secret fashionshow, för mycket information? nerååå. Qualitytime med min fru, ja tack!

Nyår kommer bli fab, eller ? haha

HAHAHAHAH


GILLAAAAA

Jag slutar!!! Snart kommer en länkning på den bästa blogg ni någonsin kommer att läsa!

+++++

Har fått pencilin nu så nu är det dags att bli frisk! Ska försöka ta mig ner till stan och köpa julklappar idag, eller så lämnar jag över det till Rickard så får han fixa allt. Ikväll ska jag nog hem till Tomas ute i tofta, vi ska styra fest!

Told you

http://www.improveme.se/magazine/4891.

Jag säger ju att det är bra att dricka, någon som har lust att lyssna på mig nu!!!!!!


sömnpiller och starka värktabletter, JA TACK!

Gick en liten runda med Rickard idag, har fortf inte kommit på vad jag önskar mig dock. Min uvi har förvärrats till att jag kissar blod så nu stannar mamma hemma imorgon och följer med mig till sjukhuset. Söt hon är. Var nyss på bio med min fru och Simon, vi såg luftslottet som sprängdes. Sjukt bra film, dom där filmerna blir f*n bara bättre och bättre.

nutid

Blev inte bio igår. Jag låg hemma med uvi och förkylning ist. Ska nog ner till sjukhuset för att få medicin snart, för såhär kan jag inte ha det. Idag ska jag och Rickard nog på stan, måste komma på vad jag önskar mig! En ny mobil blir det nog iaf.

B- day







God smörgåstårta och en glad Elin var det som bjöds på igår. Elin fyllde 16 och alla var fulla och glada, eller nästan alla iaf. C kom också dit och han kände visst Sam som Elin träffar och Sams kompis Erik som också var där, det var en smärre otippat och chockerande, men kul. Idag mår man som man förtjänar, fast jag mår faktiskt inte så dåligt. Ikväll blir det nog att jag Mickan och Tuva går på bio och se luftslottet som sprängdes, det är på tiden.

Gutekällaren

HAHAHA!!

 

Bild lånad från stureplan.se


HURRA HURRA HURRA

Idag fyller den här bruden år!!!!



Igår åkte jag och min fru ut till Alex där det var en massa roligt folk (=läs konstigt folk). Ceda kom till vår räddning vid ett tiden så vi han bara vara där en timma som tur va. Vi släppte av Tuva vid oleays och sen fortsatte jag åka lite bil med Ceda och dom.

Idag blir det inhandling av julklappar och b-day pressenter om min bror har orken att ta sig ur sängen. Har en känsla av att han kom i säng sent igår i och med att han ringde mig klockan kvart över fem. Efter stan blir det nog en fika med Tuva och sen ska jag försöka hinna träffa C. Elin fyller år idag så jag ska hem till henne på middag runt 6- tiden.

say what!!

Igår försvann min UVI ganska fort så gick till hamnplan iaf, dock nykter. Eller ja inte helt nykter men det räknas som det iaf. Det var inte så speciellt kul där, snarare DÖTRÅKIGT.

Idag kom jag inte iväg till skolan fastän jag var nykter igår, låg kvar i sängen med C ist. Sen kom Tuva och Sandra och hämtade mig, då åkte vi in mot stan och tog en fika på ringduvan. Blev också lite nödvändigt shoppande.

Ikväll blir det vin med min fru, som jag har längtat!! <3

yesterday

Juste det blev middag med Tuva, Simon och Christian igår. Simon och Christian lagade Tacos. Tack sååå mycket! Sen gick jag och Christian och hyrde film på shell. Nu ska jag egentligen hem till min fru, men mår ju inte så bra så får se hur det blir.

GAH

Nu har den efterlängtade(?) urinvägsinfektionen smygit sig på igen, kul såhär nu när man fått jullov och ska på sävefesten ikväll. Please shoot me!

sun

Tänk om man kunde komma hem till en kopp kaffe, en lussebulle och nya numret av sofis mode... MEN VÄNTA! Det gjorde jag ju, min mamma är guldvärd!!

Nu väntar jag på att Tuva ska komma så vi kan gå och bättra på brännan.
Ikväll blir det middag med C!

well

Hellooo.
Kom nyss hem från Johnny. Vi har bakat knäck, ätit knäck och umgåtts lite! Sitter just nu och målar naglarna och lyssnar på musik. Känner också att sömn är överskattat, JAG VILL INTE GÅ OCH LÄGGA MIG!

Om

Min profilbild

RSS 2.0