once again

Idag gick jag inte hela dagen i skolan, istället åkte jag in på stan med Julia och fikade med henne. Sedan kom även Erika. Vi gick en sväng på stan också. Det är mycket man behöver köpa hem nu. Nu sitter jag och väntar på Amanda. Jag ska säga hej då till henne och så. Sen ska jag packa och sen ikväll ska jag hem till Filip och se på film med han och några. Jag har inte tänkt på det förut men shit vad ni kommer att sakna mig! Eller hur? ^^ Jag kommer ju att vara borta i makalösa 16 dagar. Hur ska ni klara er! Ikväll blir det väl så att jag går och lägger mig tidigt. Ska upp klocka SJU imorgon!

yeaaay.

Nu är det bestämt! På fredag morgon börjar jag min resa till Thailand. Jag är grymt taggad, men ändå inte. Jag ser inte precis fram emot den elva timmars långa flygresan.

Nu sitter jag hemma hos Julia. Jag väntar på att Rickard ska komma och köra mig hem så jag kan hämta ett usb minne och lägga in lite schysst musik på. Så man har ngt att göra på flygresan.

Idag kom jag försent till skolan, ovanligt ? Vi hade svenska. Sedan begav vi oss ner till konstmuseet där vi hade lite roll spel om rattfylleri. Det var ganska intressant och lärosamt. Dem flesta åt på mc donalds och jag gick hem och drack kaffe haha. Tillbaka i skolan så fortsatte vi snacka om rattfylleri sen hade vi gympa och då sprang jag och julia runt och försökte hitta alla lärare så att dom kunde skriva på min ledighetslapp.

I will miss you guys.

chicken mama

Nu sitter man här än en gång när man egentligen borde vara i skolan, och faktiskt så känns det bra. Jag känner att jag behöver tid för mig själv. Jag vill verkligen åka bort på fredag, men eftersom att mamma jobbar på sär skola så går det inte att ta ledigt hur som helst. Men förhoppningsvis så förstår mammas chef att hon behöver komma bort.
Jag tittade igenom en massa bilder igår och fan vad jag saknar det där stället! Skulle vilja skriva allt vad jag varit med om där men det hade blivit flera sidor långt och dessutom orkar jag inte skriva så mycket. På fredag åker Bosse och Agnetha dit. Jag och mamma tänkte åka dit och överraska dom, bara dyka upp på stranden, det hade varit så roligt. Jag vet exakt vart dom ligger och steker! Precis nedanför mc donalds. awww miss you guys! Boo

snart ska jag nog på stan tror jag. Jag måste hitta en bikini ifall att min önska slår in! Frågan är ju bara var man får tag på en bikini såhär års?

Nej nu är det kaffe drickande som gäller, jag hör av mig när jag vet om jag åker eller inte.


Jag bara går och går. När kommer jag  fram ?


det är frågan

Jag kom hem och trodde seriöst att jag skulle svimma när min mamma sa dom där orden! Många frågor dök upp i huvudet. Är det bokat och klart? Är det värt det ? ska jag vänta och se vad som händer i höst eller ska jag lämna allt och kanske än en gång förlora någon ? Jag kan inte sluta skaka. JAG ÄLSKAR JU DET, så varför allt detta tvivel? Det ska ju bara bli skönt att komma härifrån eller ?


  

..

Amanda jag älskar dig, du vet att jag alltid finns för dig. Fredagen den trettonde visade sig visst vara en oturs dag. Lider med dig gumman.

Imorgon eller idag med andra ord är det alla <3 dag. Tycker så synd om min mamma. Men vad ska jag göra då, hon är stark och klarar sig själv det vet jag.

Nu sitter jag hemma hos Mille. Här är det lan och jag sitter här med Emma. Vi har nyss varit hos Nicklas. Där var det fest, så nyktra är vi inte precis. Därav dom konstiga meningarna över eller (?) Nu ska vi fortsätta chilla! Ha det gött!

Paraskevidekatriafobi

Idag är det fredagen den 13. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av den här dagen, hittills har det ju gått ganska bra, inte sämre än vanligt iaf. Jag har nästan gått och väntat på att jag ska halka, snubbla, spilla och så vidare, men nej ingenting händer. det jobbiga är ju iaf att nästa månad så är det fredagen den 13 igen, ska man då gå en dag till och oroa sig över saker?

Idag fyller Sebbe år, Grattis på dig!
Ikväll ska jag hem till Hanni. Har inte köpt klart presenten till henne och så har jag ingen blekaste aning om vad jag ska ha på mig. Det kanske har något med fredagen den 13 att göra? Kusligt isf ^^ Nej jag får helt enkelt ta och trycka på knappen, vänta på att det ska bli grönt och gå ner på stan. ( Ibland är det ganska skönt att bo så nära stan) Problemet är ju att det är så himlans mycket snö, man vill ju inte ens sätta en fot utanför dörren!


 [fredag.bmp]

Det känns som att jag förlorat det enda som verkligen betydde något för mig

día de san valentín

Nu är jag hemma från skolan, kom ungefär tre och en halvtimma försent och jag som verkligen hade planerat att komma i tid, men icke sa nicke! Skolan gick fort hade ju bara två lektioner och på sista lektionen målade jag alla <3-ans dags kort. För vet ni vad.. På lördag är det alla <3-ans dag och jag har ingen aning om vad jag ska göra, blir väl så att mami får kortet jag gjorde och sen får jag väl sitta hemma eller hoppas på att någon dyker upp i sista stund och vill vara med mig. Men hur troligt låter det.

Nu ska jag bara ta det lugnt, har varit så stressad hela veckan. Har inte haft en enda lugn minut för mig själv. Så nu är det på tiden. Ikväll klockan åtta ska jag pallra min feta rumpa ner till friskis och köra ett pass. Det ska nog gå bra eftersom att det är favorit passet idag!


Día de san Valentín.

gratz

idag fyller vår älskade hanna år.




Stort grattis till dig gumman!

stress

Idag kom jag en sekund försent till bussen, så såklart missade jag den. Fick då sitta ute i en halvtimma och frysa fingrarna av mig! Men i skolan gick det relativt bra. Jag var bara lite lättretlig och trött, men det kan bero på att jag somnade klockan fyra i natt/morse. På gympan idag lyckades jag göra ett överkast, känner mig riktigt stolt faktiskt, så som jag har kämpat med det!  Rickard skjutsade mig hem efter skolan, snäll som han är. Men tyvärr blev det inget deep talk för min del, för han är sjuk och orkar inte så mycket. Fredrik kom hem till mig en stund också. Sen träffade jag Per en stund och Filip i någon sekund. Nu sittter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan träffa Erika och hitta på något med henne. får även se om jag orkar ta ett friskis pass ikväll, men det orkar jag nog inte. Haha!

home

Det var ganska lugnt i skolan. Två lektioner hann jag med. Kom precis hem och  nu väntar jag på att Amanda ska komma hit så att vi kan gå på stan. Jag måste kolla vilka pass det är på friskis idag med för jag och Julia ska nog dit, fast det skulle inte förvåna mig om Julia somnat nu och snart skickar sms om att hon inte orkar, som vanligt. Annars för jag väl gå dit själv, det kan jag ju faktiskt. Friskis ska kanske flytta till flextroniks också! Det kommer bli nice. Tre salar ska dom ha tror jag. Två gympa salar och en spinning sal. Dom ska även ha bastu och dusch! Men det är nog långt tills dess.

Sitter och lyssnar på en låt som är med på friskis meddel på torsdagar. Jag blior så glad utav den! Jag kokar även ägg. Jag har blivit en riktigt ägg person på senaste. Jag skyller det på Erika haha!

p.s Jag har just bevisat att jag inte kan koka ägg. d.s

Mussepigg

Nu sitter jag här och väntar på.. Ja vad är det egentligen jag väntar på? Jag är hur försenad som helst till skolan och kunde precis ha tagit bussen. Men nej för jag är tydligen fast här, fast framför datorn liksom! Vad är problemet. Vi har väl egentligen ingen speciell dag idag, bara matte dag. Men jag vill ändå vara där.

Drack precis en klunk av mitt kalla kaffe. Det var så äckligt så att jag fick rysningar i hela kroppen. Det finns verkligen inget äckligare en kallt kaffe.

Efter skolan idag så ska jag på stan och köpa en födelsedags present till Hanna, för hon fyller år imorgon. Hon har bjudit mig hem till henne på middag på fredag. Mysigt ska det bli, skönt att få catcha up lite med dom.

Nu ska jag sitta här vid datorn och vänta lite på bussen igen! Ha det så bra.

its my b-day

Idag var det min dag! imorgon blir det väl delvis lite min dag då också. För då kommer favorit tjejerna hem till mig. Vi ska äta middag och annat gott. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig.

Och tack till er alla som har grattat mig idag!

home sweet home

Nu är jag hemma ifrån skolan. Nationella gick väl ganksa bra, det kunde ha gått bättre men men.. Nu sitter jag och väntar på Julia, vi ska in på stan och fika och titta runt lite.

Att göra:
fika
köpa skor
köpa väska (?)
lämna in mobilen.
engelska läxa
svenska beting

Jag tror att jag kommer göra ungefär hälften av alla sakerna som finns med på listan, är inte så sugen på att plugga direkt.

what goes around, comes around.

Jag känner att allt är så jobbigt just nu. Jag är sur på mig själv. Jag vill bara ha allt ogjort. Jag vill inte att folk ska se mig som den personen dom gör, jag är inte en sådan person men hur ska jag kunna förklara det. ingen verkar tro på mig iaf. Jag vill bara börja om, ta tillbaka allt och sluta såra folk. Men så fungerar det ju inte riktigt, tyvärr. Förlåt.

utkast:

Jag kör på den nyttiga varianten idag ( Kiwi och vatten), except för kaffet jag just drack. Men det blev kallt och förstår ni hur illa kallt kaffe smakar?

Nu är jag iaf hem kommen från tandläkaren, det gick bra. Tråden kommer tydligen sitta i for life! Det är lite mindre kul. Ska snart ta mig in till stan, jag måste lämna in mobilen på lagning, köpa skor och köpa en väska tror jag.

Jag ska börja med en ny grej här på bloggen som heter dagens ord. Enligt alla så kommer jag alltid med ett konstigt ord varje dag, så jag får se hur det går med det här. Jag brukar ju inte skriva i min blogg varje dag, så det kommer nog inte gå så bra. Men jag ska iaf göra mitt bästa!
Dagens ord: Gallant (stavning?)

Ikväll ska jag egentligen på friskis, men eftersom att jag är en gång i månaden sjuk och mår illa, så vet jag inte om jag orkar de. Men ett pass borde jag ju iaf kunna ta mig igenom. Det är ju bra att träna när man mår som jag, fast friskis tränarna och de som går på friskis skulle nog inte uppskatta om jag spydde där, haha!

Update: jag visste inte att kiwi kunde vara så svårt att äta "/

Update: hade visst glömt att publicera inlägget, men nu är det uppe iaf. Det blev ingen stan för min del. Hade så tight schema, men friskis va jag på iaf och jag spydde inte, däremot har jag fått ont i min fot igen vilket betyder att jag inte kan prestera så bra på träningen som jag borde och det är inte roligt.

Om

Min profilbild

RSS 2.0