colors

Jag älskar Tuva, Jag saknar Elin.

Haft en så sjukt rolig dag idag, tack vare Tuffs! Ni måste läsa våran blogg som vi ska starta, ska bara komma på ett schysst namn först. I natt sover jag hemma, ensam, och det kommer att vara omöjligt för mig att somna. Kommer säkert inte få träffa Christian imorgon heller och på fredag åker jag till sthlm. TYPISKT.

Ett kort på Tuva kommer upp i bloggen imorgon så glöm inte att kolla det!!

1:a advent

Blev bara jag och Tuva som gick på stan idag, julmarknader är inte riktigt min grej, dom suger! Ikväll ska jag och Christian på bio, vi ska se new moon. Jag har ju redan sett den men tål att ses igen.

x-mas

good morning sunshine.

Ligger i sängen och väntar på att Tuva ska höra av sig för hon har lovat frukost idag. Sen ska jag Tuva och Elin på julskyltningen, tror att Christian kanske ska med också.

boomboom



PARTY PARTY! Låten, Tuva och Vin. Förstår om ni är avundsjuka!

I wanna make a fortune

Hellooo, sitter i sängen och lyssnar på lite musik. Mamma kom precis hem så vi ska till mq och shoppa loss, BIG GILLA! Efter blir det en powernap eftersom att jag bara sovit 4 ynka timmar i natt och sen ska jag hem till Tuva och fixa mig för ikväll kör vi hårt!

over and over

Var riktigt trevligt igår. Kom som vanligt för sent till skolan, morgon mys är underskattat! Efter skola gick jag hem och städade rummet, japp det är sant, Vickan har tagit sig i skinnet och städat rummet och bytt glödlampor! Till och med julstjärnan har kommit upp! Jag och Tuffs var även nere vid solariumet ett tag så nu är man frääääsh. Imorgon blir det fest för min och Tuvas del, can't wait!

Devil On My Shoulder

Vaknade upp hemma hos Christian i morse, sen gick jag till skolan. Efter skolan gick jag hem till Tuffs och fikade och sen gjorde vi stan ett tag, kom hem med en tröja och en foundation svamp! Ikväll ska jag och Christian beställa kinamat och dricka vin, myskväll med andra ord!

Can't even sell my soul
'Cause it ain't worth shit to take
.

awesome

Igår gick jag och Tuva till Tacohuset och åt middag. Simon kom lite senare och sen åkte jag, Tuva, Carro, Kristian och Simon ut till marteboljuset. Hände inget ovanligt där, men vid ett hus i pajse hände det fruktansvärt läskiga saker! Jag och Tuva tog en kaffe när vi kom hem och sen gick jag till mitt djur. Sov där i natt.

Ikväll ska jag och Tuva försöka hitta på något skoj, blir nog martebo med Sandra. Sen blir det hem till djuret som vanligt.

12:45

TUVA ARTELL

lovin' it!

Har suttit och kollat på nyheterna i drygt tio minuter, utan att ens tänka på att jag gjorde det. Ibland är man bra trött! Var på stan förut med Josefine, Sandra och Tuva. Vi tog en fika på ringduvan och strosade runt lite på stan! Tänkte ta en dusch snart och ikväll blir det förhoppningsvis en sväng till marteboljuset.


caramell

Wharrup dudes! Pimp biz in the house. Aint no tripping before you got that kicking! /johnny


thursday means partyday!


Sitter i soffan och dricker kaffe, älskar att börja dagen såhär. Skulle väl egentligen ha varit i skolan, men måste nog införskaffa mig en personligväckar klocka som seriöst slänger mig ut i genom dörren! Skulle ha haft matte prov idag, men hur lätt är det för mig som aldrig ha rört matteboken vi jobbar i att göra ett prov? Ska ta och ringa Tuva nu och sen ska jag göra stan!

GAH!!!!!!!!!!!!!!

SATANS FATTIGA MÄNNISKOR SOM GÖR INBROTT, TILL ATT INTE TÄNKA PÅ KONSEKVENSERNA!

days

Var i skolan ett tag idag, fick inte så mycket gjort dock. Åkte sedan runt på uppdrag med Jimmy, Simon, Samuel och Hampus. Kom precis hem nu och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll hoppas jag på att Tuva vill sola med mig och sen ska jag se paradise hotel!

god I hate me!

var i skolan idag, lika kul där som vanligt. Sandra och Tuffs hämtade mig i skolan och då gick vi en sväng på stan.

På torsdag är det sävefest på gute! Helt klart värt att gå dit, ska se till att få med mig Tuffs med. Men den bruden bangar aldrig på fest!

Om

Min profilbild

RSS 2.0