To do- list

Skola - check
Sola -
Gymma -
Tatueringsstudion -
Bodycombat -
Packa -
Plugga!! -

Onsdag?

Rebecca och jag bestämde idag att det är shopping förbjud för min del, tror jag kan behöva det. Annars då? Skola som vanligt och kettlebells vid sju (?).

sad

Sista fikan på ringduvan

earth

En ny favorit till mitt TS- armband - 490 kr Thomas Sabo
Ingen skola idag, sängen var skönare. Vaknade av ett smackande breve mig som tydligen bara var Becca, men herregud vad rädd jag blev. Blev senare en sväng på stan med tjejerna, vi avslutade dagen med en lunch på H10. Runt fyra tiden åkte Erika och jag till form för att testa på NIWA passet, det är som spinning fast på crosstrainers istället, riktigt givande. Efter de var det föreläsning om kost i forms restaurang. Är nu hemma och tänkte kasta mig i sängs.

New

Köpte den här för någon dag sen, den gör mig extremt träningssugen. Har en i svart också. 400 kr - stay in place

yes

Ailoi och räkor, jajemän. Lyx- lunch på en måndag!

lång text

Var en runda på stan med mamma idag, vi lunchade på elit och tog livets sista fika på ringduvan med tanke på att dom byter regi och öppnar igen i april. Det känns riktigt tråkigt. Fick även en massa fint med mig hem. Vi gick senare en promenad till min brors lägenhet för att göra det fint tills när dom kommer hem och nu har vi precis städat hela lägenheten här hemma med, satte upp en ny hylla som verkligen gjorde hela rummet fint. Ska nu hoppa in i duschen för att sedan se vad kvällen bjuder på, hoppas på utgång. Bilder kommer i morgon, tror jag.

finally

Sitter hos min bror och dricker kaffe, väntar på att sista lektionen ska börja. Matte, inte jätte taggad. Ska sätta mig på trappan med mitt kaffe och ta en cigarett.

when the drugs dont work no more

Satan vilken dag, har hunnit med att fixa naglarna och att gymma. Det blev bodycombat igen, älskart. Ligger nu nyduschad och peelad i sängen och har det gö bra och är dööö trött. Har också ny design för er som inte märkt det, min förra började leva sitt eget liv.

decisions

Funderar på en lägenhet. 5500 kr i månaden, lite väl dyrt för en etta kanske men samtidigt ligger den i innerstaden. Världens bästa läge, så hur gör jag?
Ikväll tar jag med Becca och Nathalie hem till min bror för sleepover party, det blir cupcakes och film på schemat. Men innan dess, gymmet.

cravings

Gifter mig med den som kommer med en is latte. Helst från ringduvan.

Tror det är söndag

Fick den här av mamma häromdagen, schysst pryl. Från Åhléns.
Heeeej, har så attans mycket träningsvärk idag så det är inte sant! Körde gymmet i lördags och gud vad det var skönt. Kvällen bjöd på utgång med Becca och några.
Idag vaknade jag upp till ljudet av en irriterande fågel, sov nämligen i min brors lya. Senare under dagen kom Erika och höll mig sällskap. Alldeles snart blir det kvällsmat och sen psykologi plugg.

nanaaaa

Fick nyckeln till min brors lägenhet idag! Drar dit med Julia och Amanda och bakar cupcakes, haha kul fredag va?

fredag

Jobbigt, svettigt, träningsvärk. Jag är frälst. Less mills body combat.
Nu ska jag iväg och sola.

seså

Sprang och köpte denna här idag, så nu ligger jag i sängen och slappar framför en "fet" tv. Men det ändrar inte min kärlek till min mac.

Om

Min profilbild

RSS 2.0