Heeeyyy

Hej bloggen. Idag är jag på über bra humör, var lite pisst på busschauffören i morse men det gick snabbt över, sedan mådde jag lite dålig där på svenska men det gick också över. Vi var på bio med skolan idag och såg the wave, en ganska bra film faktiskt. Tyckte lite synd om läraren där på slutet bara. Efter filmen gick jag, E och J genom öster på väg hem och träffade en massa bekanta. Väl hemma fick vi tråkigt och började klättra upp på taket. Riktigt roligt faktiskt! Det lär bli ett paradis där uppe i sommar, vi hittade schysstaste solplatsen. Här är lite pics på utflykten.


Ikväll blir det friskis för mig och ELIN, tänk er Elin ska med! Wiii :D Efter det blir det bio med Manda!

Cravings

Idag har jag varit hemma ifrån skolan, urinvägsinfektionen har smygit sig tillbaka. Så är jag inte kapabel till att gå i skolan imorgon så blir det tripp nummer två till sjukhuset. Men nu mår jag ganska bra så funderar till och med på att gå på friskis ikväll!

Nu sitter jag i soffan och bokar båt biljett till på fredag. Då åker jag äntligen upp till bästa sis! Riktigt längesen man såg henne och det ska bli kul att se "lilla" magen också och Lovisa så klart. Det kanske blir så att jag ser Aik-halmstad matchen på söndag, men får se om jag orkar.

Helgen bestod av mycket skratt och thank god inga tårar. I fredags åkte Jag, Julia och Elin ut till åminne där vi planerat att dricka men insåg ganska snabbt att vatten är godare. vi kom hem nästa dag ganska sent och åkte nästan direkt till hem till Markus i tofta, han har fyllt år så vi drack och hade det mysigt. När vi kom hem badade vi tre sycken i ett badkar, sen vart det lite efterfest och sen sov vi. I Söndags blev det fläskfilé pch potatis i ugn till frukost, sedan såg jag på asyls träning.

go morron go morron

Just nu sitter jag i datasalen. Har just fyllt i ämnesmatriser, vi gör det typ jämt. Jag har tänkt att jag ska ge bloggandet en chans igen, får se hur det går.

.

Jag är så kass. Så kass.

break

jag tar uppehåll!


Have it your way

Åååhhh jag är fortf sjuk. Så har fortfarande inte varit i skolan. Det känns verkligen inte bra. Jag har väl ungefär en 4 prov som väntar på mig och ligger efter i alla ämnen lär jag väl också göra. Idag är det fredagen den 13 igen, vilket jag helt klart kan säga att jag har märkt. Har inte haft någon vidare dag överhuvudtaget.

Ikväll är det fest. Men jag är ju sjuk så det är "emot reglerna som inte finns" att gå på den. Sen är det nog emot min medicin att dricka också haha! Men just nu skiter jag i vilket faktiskt. Jag har varit sjuk i mer än två veckor så ni kan ju bara försöka att få mig att vara hemma. Det skulle vara om huvudvärken fällde mig isf. Eller att något annat fällde mig.

Jag ska äta middag med Amanda ikväll också. Längesen jag umgicks med henne. Miss you. Ska se om jag kan få med mig surpuppan Julia också eller om hon bara ska vara hemma och sura :)

hur känns det?

Nu är jag hemma från Thailand! Eller i natten till Söndagen så kom jag hem ifrån Thailand. Men jag har varit sjuk nu i snart två veckor. Var nere på akuten i måndags och det visade sig att jag hade världens urinvägs infektion, vilket är förklaringen på smärtorna jag har haft i ryggen och i magen. Men som om det inte var nog så har jag fått världens förkylning. Kan knappt stå upp för att jag har sån huvudvärk. Har haft 39,6 graders feber också. En riktgt trevlig hemkomst, verkligen!

Oh my choco god.


Om

Min profilbild

RSS 2.0