fuck snö

Praktiken går mer än bra, jag stor trivs. Är dock helt död när jag kommer hem, så blir oftast gymmet och sen raka vägen till sängs. Lever ett väldigt händelserikt liv för tillfället! Men imorgon händer det grejer, då är det fredag och tjugo årsdag för två killar som står på schemat. Kan också meddela att min läpp sitter kvar på en tejpbit i butiken Julia Hultgren, så om ni hittar den kan ni meddlea mig här eller på facebook. Tack på förhand.


Suck


Det har hänt förut att skolan valt bort mig och prioriterat alla andra, men come on för fan... Inte igen liksom. Hittade min favorit jacka så funderar på att tröstshoppa den, ska jag? Ja det ska jag. Jobbigt om det blir fel size, då skyller jag på skolan. Jaaa det gör jag!


Neckbrace

Lalalalanvin


I torsdags åt jag middag med ett par goa tjejor, vart kanske några glas vin för mycket med tanke på skola dagen efter. Men det var kul och jag gör gärna om det igen. Snart ska jag iväg til skafferiet för en fika, är sugen på caffe latte, jätte suuuugen och ikväll ska jag basta hos Nikki och kanske dricka några glas vin. Har dessutom funderingar på en fin fin lägenhet, så för den som har lust att donera en miljon till mig så varsågod.


fuck it

Har en hemsk jävla huvudvärk, dåligt internet och ett dåligt humör. Men längtar djävulskt mycket till torsdag då jag äntligen ska få pimpla vin, dessutom får jag sällskap av ett sjukt gäng. Efter torsdag är det drickförbud...typ









Lägg märke till "typ"

Tror fan


Tror fan den här kommer att få klä min mac när jag får den.


mm

Det är inte mitt fel att jag blivit dålig på att blogga, jag har fått xbox.


knock me out with a baseball bat



Kommer nog aldrig tröttna på Rebecca och Fionas Luminery ones, bättre remixer rullar in hela tiden. Tony Senghore, min favorit just nu. Sängen tvingade mig att stanna kvar hemma idag, så skolan fick helt enkelt klara sig utan mig. Ikväll lutar det mot middag hos Nikki och några, många eller flera glas vin. Flera lät bra.


De fatt man ju

Jag lägger hatten på hyllan och går hem, som min hjälte Viktor skulle ha sagt.


Go fuck yourself

Jag har åkt på en förkylning, en hemsk sådan. Ni vet när det känns som att man har två stora golfbollar i halsen och varje gång man snyter sig befarar man att hjärnan ska följa med? Så mår jag. Men jag hade orken att följa med Rebecca och Nathalie till skafferiet för en fika och tur var det för där fick jag trevligt sällskap, go latte och samhällskunskaps läxan avklarad. Jag ger mig själv en klapp på axeln.


boobie



Fick igår reda på att jag är hemma till den 31, vilket betyder att JAG kan fira NYÅR. Tror ni att jag är glad eller. Nu ska jag plugga, har tre jätte intressant, roliga och alldeles förjävliga prov idag.

you know I wanna be with somebody famous




Pic / fashiontoast

Har en stor hög med plugg på bordet som jag borde ta itu med, men istället för att göra det så tänkte jag sova en timma eller två, eller kanske tre, fyra, fem. Yeah yeah, ni förstår.


Finally

Äntligen kan man få lyssna på basutbudets nya låt! Sitter i skolan på en lektion som inte är min, en viss Julia lurade mig hit. Helgen bjöd på halloween fest och en årlig visit vid graven, feels good. Ikväll står red bull drickandes och Julia och Hanna på schemat, kan bli bra. Kan bli jävligt bra. Kan även vara så att jag drar på två efterlängtade resor inom snar framtid. Thailand och Egypten. Bättre.

tråkig tjej hej hej

Sävefest ikväll då, jävligt efterlängtat. Hoppas på att jag får tag i föreningens lokal så att vi kan köra där.

småfint

Inflammerad slemhinna i högra bihålan, in my ass heller. Fan fick du läkarcertifikatet i flingpaketet eller.


Mat bira kvinnor weed

Det har varit en fartfylld helg, fest både fredag och lördag. Två vräknings varningar hann vi även med, så jävla fett har vi haft det. Ikväll har vi hemliga planer, delar med mig av dom imorgon, om jag minns.


Om

Min profilbild

RSS 2.0