cookies

Har varit i skolan hela veckan och nu är det lov, äntligen. Ikväll sitter jag, min bror, Julia och Amanda hos mig och dricker vin och äter gott. Senare blir det nog utgång.

sad

Varit på ungdomsmottagningen och fått en p-stav i satt, det kändes och nu håller bedövningen på att avta. Jag bokstavligen dör...

Nu

Pippi på rymmen

Helluu

Resultatet efter förra helgen.

Sitter i Nynäshamn hos syster min och har det jätte bra! Har gjort hemma lagade köttbullar och har aldrig varit mer stolt över mig själv. Sandra är inne och nattar kidsen och jag tänkte nu gå ut och ta en cigarett. Sen blir det hemma träning, plugg och film. Det kan omöjligt bli bättre.

inte alls gammal bild

Firade Sebastian med fest i lördags och fika i söndags, igår tog han dessutom körkort. Stolt jag blir! Firade också alla hjärtans dag igår med Alex, Julia, Maja, David och Filip. Vi lagade tacos och kollade på film. Kunde inte ha varit bättre. Idag har jag försovit mig, men ska så fort jag är klar bege mig bort till skolan. Efter skolan har jag tid hos frissan, då ska håret äntligen bli bra igen.

soft

Skolan alltså.. Det slutade med att jag beställde en tid hos frissan och nu ska jag gå och köpa en massa kläder för att dränka sorgerna.

Funderar på en sån här





























Ipad

18 år

Min present från Rasmus.
Vill tacka alla för en underbar födelsedag, hela helgen har varit fylld med festligheter. Idag åt sängen upp mig, så skolan får vänta tills imorgon. Ska nog snart iväg på gymmet, efter all tårta, pizza, maxmat, Mc donalds och snacks så har jag nog gått upp 5 kilo. Det ska bort!

Julias fel


Om

Min profilbild

RSS 2.0