Piff och Puff.

Hej hej, det var ett tag sen jag skrev kanske ?
Iaf idag har jag varit på stan och försökt hitta något fint, det gick väl sådär. Allt är typ urplockat, men kom iaf hem med ett par stövlar. Efter stan så cyklade jag, Amanda, Filip och Wille hem till Jim. Där hände det lika mycket som vanlig, ingenting med andra ord! 

Nu sitter jag hemma hos Amanda och har precis spelat rock band, man kan ju säga att jag äger, eller gör jag ? Det är sjukt svårt men roligt. Ska nog försöka få Amanda eller hennes lillasyster att antingen göra våfflor till mig eller poppa popcorn, för det är jag grymt sugen på.
 
På tal om något helt annat snart är det nyår och jag börjar få panik för det, jag tycker att tiden går för fort. Har inte ens haft tid att planera vad jag ska göra, vad jag ska äta och vad jag ska ha på mig. Låter bra va? Kan vi inte fixa så att det iaf är en vecka kvar tills nästa år? Jag lär ju säkert börja det nya året med en katastrof som vanligt! Men aja det löser sig väl.


x-mas

maten står på bordet, jullåtar hörs i bakgrunden, mamma stressar som bara den och Rickard planerar att bli full. Ja det är julafton allesammans och gud vad man har längtat till det. Nu är det snart slut på allt julstress och inte alls lång tid kvar till nyår, kan det bli bättre?

Igår firade jag Amanda och Julia lilla julafton eftersom att Amanda inte har tid att träffa oss idag. Av dom två änglarna fick jag ett thomas sabo armband, Tack så mycket. Sedan nu i morse kände jag ett starkt behov av att öppna ett till paket! Jag öppnade smnket som jag alla redan visste att jag skulle få, men det klart att jag var tvungen att öppna det! Annars hade man ju gått utan smink på julafton och det är ingen vacker syn vill ja lova!

Men nu måste jag gå tillbaka till den jul som egentligen inte skulle vara såhär,men vad gör det? Bara man spenderar den med familjen eller hur? (och Sandra förstås men hon är ju praktiskt taget en familjemedlem) Ha en trevlig jul allesammans! För det vet jag att jag kommer att ha! <3

julloooooooooooov

1 dag kvar till jullov, 6 dagar kvar till julafton och  14 dagar kvar till nyår, och det känns riktigt bra!

Imorgon är det sista dagen i skolan. Jag börjar klockan halv åtta för att jag ska vara med i kören, efter första föreställningen så ska jag upp till klassrummet och ta mina betyg (nervös) sen efter det ska jag sjunga mera, så jag slutar väl runt halv elva tror jag. Ganska skönt ändå. På kvällen ska jag J och A hem till Jim och baka knäck och laga tacos, sweet. Nu måsta jag packa ihop alla mina saker, ska nämligen sova hos Julia i natt.

I say it with a song.


it´s a disaster!

Idag har jag haft lucia, det gick förvånats värt bra förutom:
Första föreställningen: då gert spelade fel.
Andra föreställningen: då gert spelade fel, jag höll på att svimma och Cissi sjöng som en kratta för att hon var förkyld(?)
Tredje föreställningen: då gert spelade fel, jag var inte med för att jag fortf inte kände mig så bra efter andra föreställningen, Cissi fortsatte med sina fina toner och Johanna drog ut på det kanske lite för mycket. Fast det gjorde hon under varje föreställning.
Fjärde föreställningen: då konstigt nog GERT SPELADE FEL, jag höll på att svimma igen, Julia började en vers i en låt för tidigt, jag glömde knäppa, Julia sjöng på Izas solo, alla Cissis solon var helt pllötsligt utbytta och alla stod och skrattade. Låter bra va? Nej men under tredje föreställningen satt jag i publiken och tittade och det var faktiskt bra. Vi har till och med varit den bästa klassen på, vad var det FEMTON år! In your face.

Nu ska jag sova för man blir faktiskt ganska så trött av att ha börjat klockan sju och sjungit i flera timmar.

rrrroolffff.

V: Pucko
J: Tyst!
V: Pucko pucko pucko pucko pucko!

Eh.....Idag har skolan varit som vanligt, förutom att jag Julia och Felicia var vid säve, sedan hade vi lucia träning och sen höjde jag mitt betyg i svenskan. After school gick jag J och A hem till A och bakade scones och nu ligger vi halvdöda i sängen. Vi ska nog snart till Jim och hämta J:s väska sen måste jag plugga spanska, måste ju få bra på provet så jag har ett starkt Vg ! Tjingelingiiiiiiiiiiiiii

watch out

Smelly shoes , smelly shoes

what are they doing to you

Smelly shoes , smelly shoes

Its not youré fault

You may not be a bed of roses

You´re not friend to those with noses

I´ll miss you before were done

Or the world will smell as one

Tillägnad till Julia.


Nu är det bra! nu är det dåligt...

Nu sitter jag och dricker varmchoklad med marshmallows. Min favorit dryck när det är vinter, eller i och för sig så dricker jag det på sommaren också. Klockan halv åtta ska jag till dansskolan och titta på när Julia dansar. Riktigt kul ska det bli. Börjar bara bli lite nervös att jag ska få gå upp och göra polka dansen eller vad det heter.

Idag kände jag mig bättre så jag gick till skolan. Mår fortf inte så bra, men har mått såhär nu i flera veckor. Undra vad det kan vara. Klockan ett idag cyklade jag, Julia, Markus, John och några till, till teknik. Dem hade visning så vi fick lite information om vad man gör där osv. Men det mesta visste jag redan eftersom att jag och Ella redan snackat om allt det dära.
 
Jag är inte plugghäst, jag är ett oupptäck geni.

yesterday

Igår var inte jag i skolan. Hade världens migrän så kände att det var bättre att stanna hemma. Men däremot vid halv fyra så var jag på boda borg med Julia, Amanda och Elin. Känske inte det bästa när man är sjuk men vad gör man då.
Hade iaf en riktigt trevlig dag. Men vi var väl kanske inte så bra på boda borg. Vann iaf över killarna. Men jag blir mest frustrerad när jag inte klarar ett rum, allt ska gå fort och klaras på en gång enligt mig!


snow

Det är alltså såhär det känns att vara kändis?

Idag har jag  varit i skolan, hade kul med Felicia och Julia som vanligt. Efter skolan följde jag med Amanda på secret buisnes as usuall. Så har jag åkt en massa bil med Rickard, hittade till och med 007. Sedan efter det kom jag hem och jag och mamma gick ner till stan. Fick en tröja av mamma faktiskt. She's the greatest. Nu sitter jag här och tittar på en låda av julpynt och undrar vad jag ska ta mig till. Vet ni hur svårt det är att pynta. Speciellt när man vill ha det bra gjort! Men julstämmning är ett måste så nur är det väl bara att sätta i gång I guess.

slowmotion

Tänkte ta helgen lite kortfattat här.

I fredags åt jag och Julia nachos hos mig. Min mamma har varit borta hela helgen, så massor av mys har det varit. Vi var även hemma hos Robin som fyllde arton år, grats. Senare mot kvällen träffade vi Per, David,Ville och Filip. Vi gjorde inte så mycket, gick mest och skrattade och fånade oss.

I lördags, var jag vid frissan och färgade min otroligt fina utväxt. Mot kvällen satt jag, Amanda och Julia hemma hos mig och grillade marshmallows i öppna brasan och lyssnade på musik, efter det gick vi till en fest hos någon Jennie (?)

I söndags vaknade vi ganska så sent, sen begav vi oss in på julmarknaden. Där var vi i ungefär en halvtimma, sen tog vi bussen till södervärn för att kolla på innebandy. När vi kom hem såg vi en läskig film, den var så läskig att vi pausade den och bad Per, Filip och David komma dit, så dom kom 40 minuter senare som räddare i nöden. tanks.

Om

Min profilbild

RSS 2.0