lifeisgood

En av de branscher som går bäst just nu är utpressningsbranschen, frågan är om man ska köra på den ?

Nu sitter jag och väntar jag på ett sms av Jimmy där det ska stå; är du klar? nu åker vi till Tofta. Fast det känns nästa lite som att han inte kommer skicka det smset, men i så fall tar jag bussen ut klockan halv ett med Felicia och Hanna.

Igår åkte jag Felicia, Hanna, Julia och Amanda ut till Tofta vid halv nio tiden. Där ute satt alla stockholmskillarna, vi drack lite smått och pratade.


.

:(

Tofta var trevligt iaf.

tofta beach club

Nu om ca 8 minuter kommer Erikas momor och hämtar mig och då ska jag och Erika till Tofta och jobba på brännan!

Igår var jag duktig nog att vara ute och springa, jag har nog inte sprungit så långt någonsin. Skönt var det och inte ens för en stund kände jag av min benhinneinflamation. Det är så det ska vara!

#%&(/(&/

jag är ett sällskapsdjur jag behöver mitt sällskap!

intressant

har precis insett att jag inte är en xs längre. Jag får iallafall på mig det och kan leva med det, positivt? jaa klart. Vi skyller allt på JC. Hola!

man kan fråga 118100 många frågor.

hejsan hoppsan! Igår var det en soldag i almedalen som vanligt, sen på kvällen satt jag med Erika och Julia nere vi strandprommenaden vi åt jordgubbar och chittchattade! Efter ett tag valde Erika att lämna oss men då kom Tobbe istället och gjorde oss sällskap, vi hittade ett spökskepp och så kastade vi sten på min tändare som hade valt att lämna oss (r.ip)

Idag hamnade jag i en ruin med Erika och Elin vi solade lite och sen gick vi en runda på stan jag hittade lite smått och gott. Har även haft turen att kunna följa i min merit lista idag! Jajjamänsan Vickan har än en gång lyckats i köket, denna gång blev det snabb makaroner och falukorv. Vilka skills!!!!  Ikväll ska nog Erika vara mit sällskap. Hopp!

dagen efter

Det var riktigt trevligt igår. Jag, Elin, Danne och Hanna kom ut till Gothem och där höll Elins släkt till och jag hoppade nästan direkt i i duschen . Sen vart det smörgåstårta och efter maten tog vi våra cyklar och begav oss till Åminne, i Åminne hände det så grymt mycket! Klockan halv fyra bestämmde vi oss för att cykla hem men sån otur som vi har så var en utav dom två cyklarna stulen. Så vi fick gå hela 3,5 km, uppförsbacke efter uppförsbacke! Men det var iallafall en mycket lyckad kväll och jag var precis lagom!

Nu ska jag antingen sova eller åka till a-dalen.

midsommar

Åminne here I come, glad midsommar allesammans!

boring

Mamma skjutsade ut mig, Julia och Amanda till Tofta igår där Markus, Jonte, Emil och Gustav höll till. Vi satt på terrassen och lyssnade på musik och pratade. Pontus kom och hämtade oss vid halv ett tiden, då hade han åkt hela vägen från Roma bara för att hämta mig, dock fick han 100 kronor för besväret. Men hur mycket är hundra kronor liksom! Träffade även Jimmy ett litet tag. Sen gick jag och julia hem och sov.

Idag har jag inte gjort mycket. Har rökt lite med Jimmy och ska snart städa mitt rum!

Imorgon bär det av till Åmine, där otroligt många vänner kommer att hålla till! Dock ser det ut som att det kommer att bli en nykter midsommar för mig.

because

Det blev lyckat i måndags, trevligt sällskap och mat fick jag till och med i mig. Jag Felicia och Emma åkte in till stan med Felicias pappa. Det blev då en runda på olearys. Sen sov Emma kvar hos mig. Dagen därpå åkte jag och Jimmy ner till a-dalen, det kom fler dit sen. På kvällen grillade jag med Julia, Erika och Elin, en ganska misslyckad grillning men jag och Julia hade i varje fall kul med Schani och shaffie och dom sen. Idag har jag varit nere i almedalen hela dagen, det var kul tills vi byttte plats då en massa dryga kommentarer fälldes. Nu ligger jag i sängen helt slut efter att ha varit i solen. Ikväll ska jag vara med Julia och kanske markus och några.

pa pa pa party!



Victoria is no longer listed as "sjuk"
vilket bara betyder en sak, jo PARTY!

Klockan 17.00 bär det av ut till ljugarn där sommaren ska invigas med marginal! Jag är grymt taggad och Felicia ska med vilket räddade hela kvällen. Dessutom har heelsen jag lämnade in för lagning nu kommit hem, så gissa vad som kommer att sitta på mina fötter ikväll!

Sitter nu med mitt kaffe och väntar på att mamma ska bli klar med maten så att jag iaf kan få i mig något. Eftersom att känner jag mig rätt så kommer jag inte äta där ute. Frågan är dock om jag sover kvar där ute eller tar mig hem med Felicia.

Hoppas ni kommer ha en lika bra kväll som jag (vilket jag tvivlar på) Pusspuss

.

Victoria is no longer listed as "hungry"

flow


Balen i 9:an.



Gårdagen var allt utom tråkig. Felicia, Lina och Daman kom hem till mig. Vi rökte lite vattenpipa lyssnade på musik och hade det trevligt. Det blev ganska sent för min del fast jag är sjuk och ville gå och lägga mig så tidigt dom möjligt. Tror klockan var fyra när Rickard kom hem och skällde ut mig, bet mig och sa att han älskade mig. Mixat budskap! mamma kom därpå och gav mig nästa utskällning. Kul natt!

Idag sov jag länge, det var väl behövt. Jimmy kom sen och hämtade mig, vi åkte hem till han och såg film "transporter 3" den var bra faktiskt. Efter filmen tog vi motorcykeln och åkte till kalkbrottet. V skulle dit och avgöra om vattnet var varmt nog för att nattbad, men kom ganska snabbt fram till att det var iskallt och skulle döda oss på direkten om vi ens doppade foten! (okej inte riktigt vad vi kom fram till men nästa, det var kallt iaf.) Vi rökte lite och sen skjutsade han hem mig. Jag funderar på att sova nu och värma upp mig för den stor invigningen av sommaren imorgon! Det kommer bli grymt!

fuck gud jag har det bra!



NEW

På väg hem till Jimmy nu.

kneippbyn

I torsdags var jag och Elin i kneippbyn för att hälsa på Calle och hans kompisar som är nere på lelleträffen. Dom är riktigt snälla allihopa och ska nog träffa dom ikväll med om jag har tur. Jag drack ju som sagt vilket resulterade i bakfyllan på skolavslutningen. I torsdags på dagen sov jag länge, till klockan tolv tror jag sen la jag mig på baksidan ute i solen. För mammas del gick det ganska bra, hon var grymt nervös, men det ordnar sig!

Om

Min profilbild

RSS 2.0