heartless

Hej bloggare.
Idag har jag en riktigt vimsig dag, vet inte hur många gånger jag sagt fel ord eller skickat mina tankar och andras kommentarer i sms till andra. Jag höll tillexempel på att skriva sim kort ist för klokt, hur lyckas man?
Iaf klockan ett idag mötte jag Erika på stan. vi gick en liten runda och sedan fikade vi på märtas, det var trevligt. Vi pratade om gamla minnen och så (även om vi kanske inte har så många tillsammans!) Ikväll ska jag nog hem till Andrea på lite förfest, men får se hur det blir med det. Måste övertala mina änglar att dom också ska dit!

Igår efter skolan gick jag på stan med några. Julia färgade håret och klippte sig, det blev rikitgt fint! Senare mot kvällen var jag, Julia, Amanda och Erika hemma hos Julia och åt mat, det bjöds på nachos. Senare kom även Fredrik och vi gick till södervärn eftersom att den berömda team sportia cup börjat! Jag var kvar där tills klockan ett sedan gick jag hem och sov.




Peace lovers!

P.S Jag har även fått en alldeles ny mobil idag (en billig variant) så nu kan jag äntligen lämna in min fina mobil på lagning. wiihooo!

soon

Gud vad jag känner mig dålig! jag gick hem efter engelskan för att jag inte mår så bra, men nu känner jag att jag lika gärna kunde vara kvar. För vad gör jag för nytta här?

Till er alla som tänkte vara snäll och ge mig en liten sak i födelsedagspresent så kommer det en lista här på grejer jag önskar mig!

En lista till big spender:

- Ghd plattång, the pink 2009 edition
- juicy couture eller odd molly velour set
- massage tid på studio blå
- stereo
- frisör tid
- parfym, chanel no.5
- Victorias secret bikini
- Pengar

och en lista till er som känner att ni inte riktigt har råd:

- Thomas sabo berlock
- Loreal professionnel. Serie expert. Absolut repair schampoo.
- Någon fin tröja eller klädesplagg överhuvudtaget
- pengar går alltid hem
- armband


mixed feelings.

Idag var det skola. Vi har tränat nationella och vi kommer inprincip göra det hela veckan. För på tisdag nästa vecka har vi prov. Känner mig inte så värst taggad inför det. Efter skolan kom Rickard "Psykologen" Pettersson och hämtade mig, vi åkte en tur med bilen och pratade om allt möjligt. Älskar att du alltid finns där för mig och alltid har svar på alla dessa frågor. Nu sitter jag hemma och letar efter bra musik, det går ganska bra. Har ni något förslag på en bra låt så kan ni ju höra av er! Ikväll blir det kanse ett pass core* på friskis om jag lyckas få med Amanda. Jag behöver verkligen göra mig av med all denna överskottsenergi innan jag blir galen.

*http://web.friskissvettis.se/core___4078.aspx


I love Paris!

inte lång tid kvar nu

Andra skoldagen den här veckan och jag är helt slut!
Jag och Felicia har haft sån överskottsenergi idag. Så på sista lektionen när vi satt oss ner och tog det lugnt så somnade vi nästan. Efter skolan kom Rickard och hämtade mig, Felicia och Julia. vi gick en runda på stan, sen fick jag sms att min älskling kommit hem! Så vi åkte och hämtade honom, men tyvärr var han tvungen att lämna mig igen. Fick iaf 15 minuter tillsammans med honom <3

Snart fyller jag år och jag har ingen aning om vad jag önskar mig! Funderar på en stereo och en massage tid på studioblå, får se vad mami säger om det. Nu är jag hur trött som helst och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det blir nog så att jag går och lägger mig.

9 dagar.


Drama

I fredags åkte jag och Amanda ut till Slite på fest, låter kul va? Det var inte så värst kul heller. Eller ibland hade det sina stunder. Klockan halv två fick vi skjuts till max av Davids pappa, där satt jag Jim, Filip och Amanda en liten stund sedan gick jag och Amanda hem till mig och sov. Dagen därpå (alltså Lördag) får jag ett trevligt samtal av ägaren till festen. Jag har tydligen stulit tusen kronor? Med all rätt kan jag förstå att han tror att det var jag, men det är det inte. Den personen som har stulit pengarna måste vara en riktig idiot om han eller hon lägger all skit på mig. Tack så mycket! På kvällen kom David och Filip hem till mig och såg film och senare gick vi hem till Filip. Igår var det en lugn dag. Jag, Julia och Amanda såg film (äntligen) vi såg Benjamin buttons otroliga liv. Den var bra, men vissa stunder var den lite seg. Jag hängde inte riktigt med heller men det kan ha att göra med att jag smsade under hela filmen.










Jag ramlade precis av stolen. Så nu ska jag lägga mig på golvet och deppa över hur ont det gjorde! sen ska jag äta och ta mig till friskis.

I miss


Check it out.

det blev aldrig någon fika och bio i måndags. Nu har vi planerat att det blir på torsdag, men får se hur det blir med det. Jag ska ju på friskis då! 

Igår var jag, Felicia och Amanda på friskis. Det var rikigt kul, speciellt när Felicia kommer insmygandes 10 min försent. Felicia åkte hem efter passet men jag och Amanda fick för oss att vi skulle köra ett till. Så nu har man varit duktig och kört två pass i rad, det blev helt sjukt jobbigt till slut. 

Idag har jag varit i skolan, där hände det lika mycket som vanligt. Vi hade någon engelska tävling idag, man kan vinna en resa för två till London. Hoppas att jag vinner! Så har jag haft prov på franska revolutionen, det gick väl som det gick. Hoppas att jag får Vg, men blir glad för ett G också.

Nu så ska jag:
Plugga till engelska provet.
Packa gympa kläderna.
Göra klart filmanalysen.
Äta något kanske (?)
Göra lite online-shopping.

Fika och bio

Hej bloggen. Idag ska jag gå och fika och gå på bio med Julia och Amanda och se "Benjamin buttons otroliga liv". Lite typiskt att när man vill se på bio så går inte den filmen man vill se. Får hoppas på att den här filmen också är bra, den verkar ju lite skruvad!

Bad bad bad

Ingen bra stárt alls på den här dagen. Jag sov till klockan tolv och vi började skolan klockan tio, så jag hade alltså försovit mig. Men jag kände att det inte var ngn idé att gå till skolan då eftersom att jag ändå snart ska till sjukhuset, sen kommer Amanda till mig och då ska vi nog gå på stan. Fast det vet hon inte om riktigt än, haha.

Den enda bra nyheten idag är att min barnpension har stigti från 1069 till 1113, ingen större förändring men gissa vad glad jag blev! Så nu får jag 2163 kronor i månaden med barnbidraget! im rich bitch!

Klockan ungefär kvart över sju, så ska jag nog gå hem till Piff ikv. Men får se hur det blir med det!

Peace, Love and Understanding.

shit happens.

Nu sitter jag här.. Ännu en gång framför datorn. Jag håller på att skriva klart min filmanalys, det går rikigt bra faktiskt. Jag är alldeles snart klar.

Friskis och svettis gick som jag hade förväntat. Det är riktigt roligt, men min kordination och min kondition är inte riktigt på topp! Så alla som var där fick sig nog ett gott skratt. Tur att det iaf var första gången för alla, då skämde man inte ut sig så mycket. Det blir nog så att jag och Amanda går dit fler gånger. Så ni kan ju känna er stolta över mig nu (a)

Imorgon:
- Blir det första mötet med den nya textil läraren.
- Ska filmanalysen vara inlämnad.
- Ska Johannes och David firas.
- Ska jag titta på bandy eller hockey, jag har inte riktigt bestämt mig.
- kommer jag att ha en riktigt bad hair day!

Jag älskar dig.


keep your love lockdown.

Sitter här med Amanda, vi har bestämt oss för att gör något vettigt. Så just nu pluggar vi och snart ska vi till friskis och svettis!
 
Skolan idag var inte lika segt som vanligt. Ändå är torsdagar dem längsta dagarna på hela veckan, skumt. I morse fick vi vårat lösen till dexter, så nu är det dagsatt välja gymnasieval. Hoppas att jag snart kan bestämma mig för vad jag ska gå, men vill ju inte välja fel...Efter det så var det gympa. Kul att vår gympa lärare blir glad så fort jag är med på gympan, det kan ha att göra med att jag knappt var med på gympan förut. På engelskan idag hade vi vikare rektor Jacob. Vi har alltid lika roligt på hans lektioner, inte jobb blir gjort utan vi leker lekar ist! sedan var det spanska och min lärare sa att jag hade stora potential att få Vg. Så nn är det dags att börja kämpa efter det, wish me luck!


you loose

1. Sätt iPoden på "blanda spår"
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

Vad var det första du tänkte på när du vaknade?
get up stand up
Vad är det sista du kommer tänka på innan du somnar idag?
Ta av diy kläderna
Hur är det med kärleken?
Jobb
Vilken låt passar bäst in på den som du håller kär?
Rock away
Hur mår dina vänner?
Flashlight
Tycker dina vänner om dig?
Turn heads
Hur ser folk dig som?
Ta det lugnt
Spanar folk in dig?
your my angel
Är du bra i sängen?
Dr. feelgood
Har någon sexfantasier om dig?
give it up to me
Hur kommer du att dö?
Smoke two joints
Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
front 2 back
Vilken låt beskriver din personlighet mest?
shake down
Hur är det med ditt liv?
It ain´t gon be easy
Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
two flies
Hur kommer ditt liv att bli?
live your life
Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Guld
Hur kommer sommaren att bli?
get low
Finns det någon som e hemligt kär i dig?
God damn it
Kysser du bra?
come running
Mår din kropp bra?
world hold on
Får du tillräckligt med sex?
shine on

...

"Man bör säga sanningen,
men alla sanningar bör inte sägas".


Pimps and hoes

Otroligt vad dålig jag har blivit på att uppdatera! Men det är väl inte så konstigt, eller hur Julia? och mamma vill ju ha sin dator i fred hela tiden så jag har helt enkelt inte haft tillgång till bloggen. Men jag lovar er att så fort jag får tillbaka min baby (läs: min dator) så kommer jag att uppdatera varje dag. Bra va ?

Vad har hänt sen senast då ?

Jag har fortfarande inte fått den sömn jag behöver. I natt sov jag från halv fyra till klockan halv åtta, vilket är det bästa jag har åstadkommit på ungefär en vecka nu. Jag kan verkligen inte förstå vad det är som håller mig vaken om nätterna. Jag måste vara spänd över något(?)

Annars då? Jag har varit i skolan och jag känner att jag redan är skoltrött fast jag bara varit där i tre dagar, eller så beror det på sömnen som jag inte får. Vi har även en massa plugg nu som jag egentligen inte orkar med. Efter skolan har jag varit med Filip, Per och Piff nästan varje dag, dem är underbara!

Just nu har jag världens huvudvärk och tanken över allt plugg som väntar mig gör att jag får ännu mer ont i huvudet, vad ska jag ta mig till ?

<3


Piff och Puff

Nu är jag hemma från min första skoldag. Det gick väl bra som vanligt, förutom att jag inte har sovit klokt på en vecka nu så jag är hur trött som helst. Den här natten spenderade jag liggandes i min säng och tittade upp i taket, man kan faktiskt hitta en hel del intressanta saker i taket om man fokuserar tillräckligt länge. Amanda kommer snart hem till mig. Då ska vi gå på stan tror jag. Men först måste jag nog sova en timma innan jag svimmar! Men jag får tydligen inte sova innan klockan sju...



"why do I have to go through hell
 to come to heaven"


Om

Min profilbild

RSS 2.0