_______________________________________________

PROBLEM: FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN FIFAN

LÖSNING: FEST!!

så tråkigt jag har

Blev ingen fotboll igår men gick hem till Sandra där Tuva och Carro också va. Vi satt och drack lite och snackade och så. Samuel och Simon hämtade oss sen och då åkte vi till ett läskigt hus i vibble och sen till martebo.

Idag har jag inte gjort något alls, är nog världens rastlösaste människa just nu! VILL VERKLIGEN HITTA PÅ NÅGOT!

hakuna matata

Igår klockan nio åkte jag och Tuva med Jimmy hem till Samuel. Vi såg en massa skräckfilmer och jag satt och hoppade till hela tiden! Jag hade seriöst ont i hjärtat när filmerna var slut. Klockan FYRA kom jag hem och klockan åtta började jag skolan, det hela slutade med att jag somnade runt sju och vaknade klockan halv åtta men hade ingen som helst ork att ta mig till skolan då.

Jag somnade om och vaknade vid ett. Idag har jag legat halv död i soffan, åkte även lite bil med Jimmy och Simon förut.

Ikväll står fotboll och fest på schemat!!

vacation

Tar en kort semester på solarieöarna med Tuva! Grrreat.

FI FAN

KUL HÄR GÅR MAN UPP KLOCKAN SJU OCH TRASKAR TILL SKOLAN TJUGO I ÅTTA NÄR MAN EGENTLIGEN HADE KUNNAT SOVA TILL KLOCKAN ELVA OCH GÅTT TJUGO I TOLV! DET VAR BARA ATT TRASKA HEM I PISSREGNET IGEN DET! FI FAN FÖR DÅLIG INFORMATION! TACK OCH GOD NATT!

ballerina

Ikväll ska jag ut och gå med min fru!

Idag hade det varit första dagen i nya klassen om jag nu hade gått dit, haha! Jag har ju vänt på dygnet totalt!

GAH VAD TRÖTT JAG ÄR

Hej idag är jag HELT DÖD! Men hade så sjukt kul igår så det var värt det. Min dag började med att jag och Tuva gick och solade, sen gick jag hem och fixade mig. Klockan åtta gick jag hem till Tuva och förfestade med henne, Angelica, Josefine och Diana. När dom drog ner till olearys så följde jag med Christoffer och Samuel hem till Samuel, där drack vi lite till och sen åkte vi ner till olearys. Jag fick bokstavligen dricka levererat till mig så fort jag kom dit. Efter olearys åkte jag med Neng ut till follingbo(?) fråga mig inte varför! Men runt sex var jag hemma och då var det TACK OCH GOD NATT som gällde!

ALL IN

I onsdags på kvällen gick vi några tjejer hem till Daniel Cubilllos. Vi satt där och drack ett tag sen och jag och Tuva bil med Jimmy och Simon. Tuva testade även sina körskills, haha.

Igår kom min fru hit och firade vårat giftemål med skumpa! Vi satt senare några tjejer i jimmys bod. Jag och Elin gick till Rindi klockan ett och där SÖG det bokstavligen! Var där en timma, gick tillbaka till boden och sen skjutsade samuel hem mig.

Idag ska jag på stan med min fru tror jag! Sen ikväll blir det fest som vanligt.

MIN FRU

Igår körde jag julia och elin förfest hos mig. Vi gick sen vidare hem till christopher där vi körde ölspelet med han pierre och robin. När vi var fulla och glada så gick vi vidare hem till "ibk-killarna" jag trivdes inte riktigt där så gick hem i skaplig tid. Kunde inte somna för ens klockan sex dock! Snart ska jag träffa Hampus och ikväll blir det FEST!

chori chori

Igår förfestade jag och min fru här hemma hos mig. Vi gick sedan i regn och rusk hem till Samuel där det var lite folk. Vi satt där ett tag och drack lite och sen tog jag, Jimmy, Simon, Tuva och min fru en taxi hem till Jack. Där fick killarna inte komma in så jag och Tuva ville inte vara där då. Jimmy tog en taxi hem, Tuva försvann och Simon gick hem så det blev så att jag gick in hos Jack iaf. Det var riktigt tråkigt där så Andreas skjutsade mig hem. Idag mår jag skit, men vad gör det! I KÖR IGEN!

ghostbusters

Igår åkte jag lite bil med Nikki och Niclas, Tobbe och någon till var även med ett tag. Vi åkte på spökjakt i vibble. Sen skjutsade dom hem mig och då åkte jag bil med Jimmy, Simon och  Tuva ist. Vi åkte ut till det estniska barnhemmet som inte är ett dugg läskigt egentligen. När jag kom he såg jag lite på på, filmen day break visades. Den var bra.

i wanna go crazy

Idag ska jag till solberga och bada med Julia och Amandas lillasyster Nikki!

!!!!

VI KÖR ROSA DRINKAR OCH AFTERBEACH PÅ KALLIS!

INTE SOVAAAAAAAAAA

Igår hade mamma gäster här hemma så för en gångs skull så blev det ganska god mat. Elin kom hit senare och vi satte oss på golvet och taggade! Senare kom även Jimmy och Simon hit. Klockan två försvan Elin och då gick vi vidare på efterfest. Jag var mest trött så låg väl och halv sov i soffan typ. Vi tog sen taxi till öster och klockan fem, halv sex släckte jag lampan och somnade. Idag mår jag prima ballerina och tycker inte det minsta synd om er som ligger bakis hemma! Nu är det time för mat! Ha det.

parté

Igår invigde vi höstlovet på makalöst vis! Jag och mr. Vin Flaska tog vårt pick och pack och åkte hem till Linnea. Där var även Elin och Linnea H. Vi drack lite och lekte några "dricklekar" Erik, Jimmy och Lillen kom även dit och då flippade det väl ur lite. Jag gick iaf hem runt tjugo i två, beställde mat på mc donalds gjorde jag också. Hamnade även hemma hos tom med hampus, vi snackade lite skit och sen klockan halv fem var jag hemma igen! bilder från kvällen kommer en annan gång! Nu sitter jag och kollar på Aik-Gefle matchen, ska väl inte vara några problem för oss att ta hem det här. Eller?

Om

Min profilbild

RSS 2.0