tjenaaa

Var ett tag sen nu men mitt schema har varit smock fullt med grejer. I fredags vart det som jag sa hockey, Sebbe gjorde mig sällskap dit. Efter hockeyn åkte vi hem till Filip och satt där och drack lite. Jag kom hem innan två tror jag.

I lördags var det upp och hoppa innan klockan tolv, Rickard och Sandra (och några till) gick modevisning på adelsgatan så var tvungen att se det. Efter åt jag Sandra och Rickard mat på mc donalds och sen gjorde jag Julia sällskap på stan. På kvällen satt jag och Elina hemma hos mig och drack, vi gick sedan vidare till någon fest vid öb.

I söndags var det en vil dag för mig. Jag såg på film, packade, duschade, träffade Jimmy osv.

I måndags tog jag morgon båten till nynäs, jag fick sällskap av Fredrik, Manne, Andreas, Stoffe och Gurten på båten! Sandra mötte mig vid termialen sen gick vi en promenad hem. Åkte senare in till sthlm där Lillen väntade på mig sen bar det av emot solna. Vi åkte till Black Army- lokalen där det blev en hel del öl och sen gick vi till råsunda för att se matchen. Aik vann så klart och shit vilken upplevelse det var! Jag hade öl och vit aska fårn bengalerna på hela mig!

Igår tog jag och Sandra det lugnt, vi var en sväng i farsta och "shoppade" och sen åkte vi och hälsade på hennes morfar. När vi kom hem busade jag med Lovisa och sen vart det mat. Såg senare lite av terminator och sen var jag tvungen att åka ner till båten. Fick även denna gång sällskap utav dom jag åkte upp med, dock inte Fredrik.

inte alla indianer i kanoten

Jogging turen i onsdags satte verkligen sina spår på torsdagen, J*lar vilken träningsverk jag hade! Jag hade även en lite släng av panik igår, hade ingen aning om vad jag skulle hitta på, men sen kom Lillen till min räddning. Han ringde och sa att jag skulle med till olearys och att jag inte hade någon talan om saken. Så innan matchen satte vi oss på ett trevligt ställe och drack några cider eller i hans fall öl. AIK förlorade så vi gick till surfers några stycken och snackade osv. Jag kom hem runt halv tre och då satte jag genast på ett true blood avsnitt! Idag har jag no plans, mamma åker till kalmar vid fyra och på kvällen ska jag antagligen på hockey och se Visby roma mot Väsby, har saknat hockeyn som f*n. Nej nu blire mer true blood! Tror jag har gått och blivit addicted.

peace

Jag är en tandborste, tandborste här kommer jag och jag gör tänderna reeeena!

Ska alldeles strax ta på mig jogging skorna och jogga en sväng. Tror jag behöver det, ser ju ut att ha gått upp fem kilo.

crea diem


Guldvärda.

Vaknade åtta idag, så var väl i skolan runt nio. Slutade för kanske en timma sen och nu har våran lärare varit snäll igen och gett oss ledigt både torsdag och fredag. Funderar på vad jag ska göra dom dagarna. Jag sitter just nu och ser på true blood, me love! Min laddare verkar vara lite knas, den brummar som faen! Tack schäääääääääääälv.

VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR

The worlds greatest

Man märker att hösten smyger sig på, jag har redan hunnit med att bli höstdeprimerad, jävla s*it! Efter skolan idag så gick jag hem till Rickard, han visade mig källaren som dom bygger om och sen snackade vi lite och så. Min bror är verkligen den som alltid får mig på bra humör, tråkigt att jag inte träffar honom så mycket. Nu sitter jag i köket och lyssnar på musik och äter varma mackor, über gott! Får se vad jag hittar på ikväll, jag har lite planer. Men funderar faktiskt på att se idol och sen bara sova sova sova! Ha det gött!

_______________________________________________

Hej bloggen. Kom just hem från ett möte/arbetsintervju på Clas Ohlsson. Det gick väl ganska bra skulle jag tro! Jag ska alldeles snart ta cykeln till skolan, börjar klockan kvart över tolv idag och har rektorn som vikarie.

Igår tog Aik hem hela nio poäng, vi vann innebandyn, hockeyn och fotbollen. amazing! Efteråt kom Jimmy och hämtade mig, vi åkte hem till Samuel där ett helt gäng med killar var! Vi såg på true blood och filmen sökarna, sjuk film alltså haha! Jimmy körde mig hem runt två halv tre, på vägen in svimmade jag. Tur att det var på gräset jag föll!

Drinking wont solve
your problems but
it will give you lots
of interesting new ones

NYNÄS

Hej hej hallååå! Nu är jag hemma från en välbehövd helg i nynäs. Tänkte ta dagarna lite fort.

Fredag: Åkte båten med Tarre, Brunk, Nils, Matte och Robin. Väl framme i nynäs så hämtade sandra, Nove- Lee och Hannes mig, Vi åkte och handlade och sen senare gick jag Sandra och Lovisa och plockade blåbär i skogen. Vi fick ihop en hel del så på kvällen bakade jag och Sandra en riktigt fancy paj!


Sandra och Lovisa.

Jag och Lovisa.

Mer än 3dl vart det.

Man kan gott säga att man ser vem som har varit i blåbärs hinken!



Det färdiga mästerverket!

Lördag: Jag tog pendeln in till Sthlm och gick på stan med Tarre, Brunk och Nils. Träffade även jimmy en liten stund. Jag köpte två tröjor och när jag kom hem så hade Lovisa lagt sig och Hannes var på jobbet så jag och Sandra såg på freaky friday. Vi busade lite med Nova- Lee också.

Nova- Lee.

Söndag: Blev väckt av Lovisa klockan åtta. Vi busade lite sen spelade vi fotboll och gungade. Jag och Sandra åkte sen in till Haninge, hela visby romas hockey lag var där, haha pinsamt! Jag fick med mig ett linne och ett par leggnings hem. Sa sen hej då till familjen och så åkte jag hem med samma som jag åkte till nynäs med. Saknar redan den där familjen alltså!

Idag (måndag) så missade jag skolan. Istället var jag duktig och träffade chefen på Clas Ohlsson, vi bokade in ett möte till imorgon. Ikväll ska jag ner till olearys och se på fotboll, får se om jag äter där med.

Stockholm it is

:)

Stockholm vs. Visby.

Frågan är om jag ska åka till sthlm imorgon eller stanna i visby? Tar jag båten imorgon så blir det en övernattning i nynäs hos Sandra och sen blir det så att jag åker till sthlm och träffar några kompisar på lördagen så blir det fest. Stannar jag i Visby så blir det eventuellt så att jag tattuerar mig imorgon, sen blir det till att fira Lina på lördagen. What to do ?

my day

Igår tog jag en sväng till affären och köpte en fet chips påse, dipp, gräddfil, cola och oboy, nyttigt va? Jag han trycka i mig lite utav chipspåsen sen kom Jimmy och hämtade mig så åkte vi hem till Samuel där Koffe och Max var. Vi såg idol och the fast and the furios, det var en bra film. Har varit vaken nästan hela natten, jag sov någon timma där på morgonkvisten. Sen klockan kvart i åtta kom Koffe och skjutsade mig på min cykel till skolan. I skolan såg jag på two and a half men och sen klockan halv tio slutade jag, min lärare är en riktig tjej att hurra för , hon har till och med gett oss ledigt imorgon.

På schemat:

[x] Tupplur
[x] Dusch
[x] Stan med Felicia update: blev stan med Julia och Elin och inte Felicia.

coco

Would you like you if you met you?

Har grymma kramper idag så kom inte iväg till skolan, vad trött jag blir på mig själv. Jag mår lite bättre nu så ska se om jag orkar hitta på något. Behöver röra på mig om jag ska kunna sova i natt.

Hej

Var en ovanligt skön dag i skolan idag, hade ju iofs bara två lektioner. Efter skolan cyklade jag hem i regnet och bänkade mig framför tvn. Har inte gjort något vettigt idag, får se om jag åker med J hem till Samuel sen. Om jag orkar det, börjar trots allt klockan åtta imorgon.

trött

Kom hem i skaplig tid i natt, eller runt kvart i två iaf, vi var på munken och killarna skakade oss på dansgolvet. Min älskade(?) väckarklocka ringde inte i morse så vaknade för några minuter sen upp av en chock! Ska fixa mig lite nu och sen bege mig bort till skolan. Slutar halv fyra idag, suck.

alcoholic

Hej hej bloggen! Är just hemkommen från en amazing match mellan Aik häcken. Givetis vann då Aik med 2-0 vilket innebär serieledning. Wiiihoo. Nu sitter jag och taggar och väntar på att jag och några ska gå ner till innegården och shitchatta!

gah

Sluta tortera våran dörr med borrmaskinen! Vissa har ont i huvudet och vill se idol!

Om

Min profilbild

RSS 2.0