rollin


Haha ända kortet jag fann på denna data, det här är Våla!

Jävlar nu var det längesen sist! Kameran är fortfarande på lagning och datorn är fortfarande inte fixad och mitt nya jobb, som jag inte hunnit berätta så mycket om, tar upp all min tid! Iallafall jag har fått jobb på zoovillage, tror jag tjänar mer än dom flesta av mina kompisar och personalen här är bara för go. Sitter just nu här på min fritid och gör Pau sällskap, då måste man ju verkligen tycka om sitt jobb eller hur? Vad har hänt på senaste då. Nästan varje kväll har jag följt med Pau, Våla och Calle till innegården. Där har vi suttit och snackat skit i timmar! Annars har det inte hänt något roligt. nej back to work!

...

Sorry men har haft lite problem att hålla bloggen uppdaterad. Kameran åkte in på lagning och nu har även datan eller rättare sagt laddaren till datan sagt upp sig också. Som tur är har jag fått lånat mammas kamera så, så fort datan är fixad igen så kommer nog tidernas längsta inlägg med bilder att dyka upp. See you guys soon!

nothing crazy about me.

Igår blev det några drinkar för min och Julias del och sen vandrade vi ner till stan. Tyvärr har vårat party humör inte kommit fram ännu så det var inte en så lyckad kväll igår, men det blir det ändring på idag. För nu jävlar smäller det! Julia och förjoppningsvis Pauline kommer hem till mig ikväll och äter middag med mig sedan blir det drinkar och efter det ett besök på en båt.

A heavy bassline is my kind of silence



Gårdagen spenderades gåendes nere i hamnen vilket inte alls var kul, däremot behövdet vi nog alla en kväll där vi bara tog det lugnt, Julia gjorde mig sällskap i sängen i natt.


I morse tog vi tidiga(?) bussen ut till Tofta, vi låg lite på stranden och drack rosé och sen tog vi vårt pick och pack och gick upp till tofta beach club.


Vi åt som vanligt Pizza. I och med att man är kändis så får man ju personal rabatt!


Drack även en massa goda drinkar. Och snart börjar vi tagga till F.E.S.T. Så fort Julia kommer hit kör vi på drinkar igen fast denna gången med alkohol. Watch out Visby, säger jag bara. Gatorna är inte lugna ikväll!

turn heads


Idag erövrade vi detta ställe! för er som inte se var det är så är det Tofta.


Vi fick goodiebags som bland annat innehöll burn.


Kameran fick även följa mer ner i vattnet....




och där flippade vi ur totalt!


Vi åkte sedan trampbåt.


och som vanligt avslutade vi tofta besöket på tofta beach club


en social julia! Jag träffade även snyggingen Demitri på TBC han stod i dj båset och lekte, jag insåg inte att det var han förrens han kom ner och gav mig en kram och presenterade sig för Julia. Minnet är med andra ord inte alltid på topp på fyllan! kunde iallafall äntligen spara hans nummer på mobilen så ikväll blir det parté med han och hans dö snygga kompisar.

welcome

Tyvärr gott folk, kameran har inte varit med mig ikväll så det har inte blivit några bilder. Kan däremot bjuda på det här kortet som ni garanterat inte sett förut!

Dock är väl det lika bra att kameran lämnades hemma i och med att kvällen inte är något jag vill ha minne av. Jag och Jimmy åkte hem till Jocke där också Fredrik och Rasmus var. Dom satt och drack lite och kvällen avslutades med en lång promenad hem som jag gärna hade skippat, men det finns ju idioter!

wegotit


I Söndags kom det hemma några stycken till mig. Några av alla som kom satt och drack, men jag var nog den som taggade mest på att bli onykter!


Vi började vår vandring ner till almedalen. Väl framme i almedalen så satt vi bara där och hade det grymt.

Amanda hade en konstig idé om att alla affisher som har med axwell och maskinen att göra ska ner! Så vi tog ner dom. Här tar tyvärr alla roliga bilder slut, men jag fortsatte iallafall min kväll med att träffa christopher och sedan hamnade jag på afterparty!


Gårdagen spenderade jag, Amanda och Julia nere på strandpromenaden. Självklart hade vi med oss jordgubbar och Cola enligt tradition.

 
Trevligt hade vi ända tills vi blev påhoppade av bland annat....


De här! Nej nu var jag elak.


Red bull bilen kom även förbi och levererade dricka till oss!


vi vandrade upp för alla omtyckta backar och lämnade vattenpipan, sedan började vi vandra ner igen. Fast denna gång till stora torget.


Vi träffade bland annat den här killen nere vid stora torget och sen tar bilderna slut. Jag träffade Christopher iallafall och jag följde med han hem och sov där.

summer



Igår åkte jag och Hanna ut till Tofta där vi träffade Felicia, Nikki med flera. Vi hade ur tråkigt så bara någon timma senare kom Malmis och hämtade mig Hanna och Niclas. Väl inne i stan träffade jag och Hanna upp Julia och Amanda. ett litet tag efter det satt jag på halv ett bussen ut till Tofta, Jag kröp ner i den sovandes Christophers säng och sov där. Idag har jag varit på tofta strand med Erik, Emil, Viktor och några. Erik körde mig nyss hem. Ikväll vet jag inte vad som händer, är dock ganska sugen på att dricka.

mycket kan hända


Förfesten!


Vi pimplade lite vin och hade det grymt.


Sedan fick vi skjuts ut till "västerbyhejde" av Jimmy.


Henka och Johanna.


Vi alla blev fyllda med alkohol vilket resulterade i många fula kort och en bror som plötsligt försvann?:O


Jag och Julia gjorde sedan stan osäker.


Vi träffade sedan dom här killarna som så gärna ville vara med på kort, jösses vilket gott skratt vi fick!

Kvällen avslöt jag hemma hos Christopher som vanligt. Ikväll får jag se om Julia är på att åka ut till Tofta och festa lite. Jag kanske även sover kvar där, det återstår att se!



bonkers!


Det blir vibble trots allt! Jag och Julia kommer starta med lite mat och vin hemma hos mig, sedan tar vi bussen ut till vibble klockan 18.35.

Vik och Felicia


Idag ska jag kanske på återträff med masterblendgrupp och några till, men det är bara om Rickard följer med vilket han inte verkar göra. Igår åkte jag och Jimmy lite bil, sen träffade jag Christopher.

tofta beach


Efter ett hårt fall för mig och Felicia i tofta.

pouring rain


Dessvärre ungefär samma väder idag som det var på tiljans i måndags. Hade tänkt ströva runt lite på stan men får se hur det blir med det. Igår var jag hemma hos Amanda och såg Kalle och chokladfabriken, det är en grym film! Efteråt gick jag hem i spöregnet, jag skulle egentligen sova hos Christopher men min mobil hade flipp så vi fick inte tag på varandra. Däremot dök han upp hemma hos mitt bara några minuter efter jag kommit hem, blev några pussar då sen sov jag gott!

jag älskar svensk sommar


Ute i Sebbes sommar hus i Ljugarn.


Åt middag hos Julia en dag, ingen fest utan party skorna!


var hemma hos Christopher en kväll, hittade då dessa små livliga djur.


Jag och Julia bosatte oss i Tofta hos Christopher.


Dag två ute hos Christopher var det poolparty.


I måndags trotsade vi regnet genom att se på tiljans.

problem

problem problem problem. Hela min dag har bestått av problem. När jag äntligen fixat alkoholen så kom nästa problem, hur ska vi komma ut till Tofta? någon som har en lösning på det? Jag hoppas att min underbara vän ceda kör mig ut, men man vet ju aldrig med honom.

Iallafall. Gårdagen spenderade jag först på tiljans med Julia och Amanda, det var kallt, blött och alldeles förjävligt. Korven var dock ett plus. Sen åkte vi på någon fest vid gråbo, jag fick i mig några glas champagne och sen gick jag hem till Christopher och sov där. Ikväll (om vi får tag på skjuts) så ska jag, Amanda och Julia ut till Tofta och festa med sthlms killarna.

Om

Min profilbild

RSS 2.0