Kunde inte låta bli


vårdcentralen

Har fått min andra medicin, hjärnröntgen är bokad, sjukgymnast är bokad, blodprov i både fingret och i armen. Herre min gud

Morsdag

vin, parfym, och sedan middag på Joda sammanfattar nog kvällen. Vi har nu bestämt att det blir middag ute en gång i månaden, tycker att det är en sjukt bra idé. Imorgon blir det förhoppningsvis bio med Rickard, Sandra och mams. Robin Hood ska vi se.


Världens bästa

Mamma försöker få mig att gå med på en flytt genom att muta mig med en ny dator, tror hon fick mig lite där..

Idag är det morsdag och eftersom att jag är dottern alla önskar att dom hade så lovar jag att min present blir svårslagen. Mams kommer nog inte finna ord, så glad hon kommer bli.

control

Fick en deo av mamma idag så äntligen kan man lukta gott igen. Ikväll sticker Emma och jag hem till Johan och Peter där det bjuds på grillning och trevliga människor. Kommer bli super!

+/-

 +                                         -

WALK IN CLOSET           RÖTT KÖK

STÖRRE RUM                 MÅSTE RENOVERA OM

BADRUM I MITT RUM     LITET BADRUM

STORT KÖK                     FÖNSTER PLACERADE PÅ DUMMA STÄLLEN

 


Olé

Helt klart sommarplågan 2010, melodifestival vinnare och låten som spelas mest hemma hos mig!


såg satc

Såg satc filmen igår, har inte hunnit bestämma mig om hur den var. Den var bra men hade varit bättre om dom var mer i New York.

Nikki kom hit förut idag och solade med mig, blev ett glas vin också för att hålla mysfaktorn uppe. Emma kom sedan hit efter att hon jobbat. Ikväll blir det grillat med hela familjen, Emma kommer hit också och förhoppningsvis Nikki.

last

Snar trippar jag iväg till min sista dag på praktiken, är så glad att det äntligen är över. Eter praktiken blir det satc filmen med Fanny, Becca, Nathalie och Elin. Som jag har längtat!



Underbara


Sun

Gårdagen bestod av pizza, brasa, öl, bilkurragömma och sjukt sköna vänner. Kom hem ganska sent så orkade inte upp till skolan idag, har istället spenderat min tid ute i solen.

STOCKHOLM


Huvudstaden

Tog båten till sthlm lite spontant med Ems i fredags. Det erbjöds en dag i humleparken, rix fm festivalen, grillat och ett dåligt utbud av kläder. Kom hem tre myggbett rikare. Idag gick Ems, jag och Fanny ner till Almedalen för att se balen. Alla var jätte fina, speciellt Nik och Sebbe. Ems och jag åt också årets första glass från glassmagasinet. Tre kulor ben & Jerrys, hur jag fick i mig allt är fortfarande ett stort mysterium för mig.


BILJETTERNAÄRBOKADEOCHSNA

Biljetterna är bokade och snart uthämtade till årets kanske mest efterlängtade film..


SAFÖRNÅGONDAGSENHU

Sa för någon dag sen till mamma hur tråkigt det skulle vara om min granne flyttade and guess what, nu kollar dom på hus.




Mamma och Grannens bebis.


Nu måste vi dra

Har spenderat hela dagen på baksidan med städerskan, Rickard och öl. Man kan gott säga att sommaren är på väg. Snart kommer världens bästa Nikki hit, för ikväll så styr vi!

Lambi

Keep it simple

Jag tappar greppet och blir galen.


Om

Min profilbild

RSS 2.0