pyramid


Sommar 08

Tjabaa! Idag är det måndag och ännu en seg dag i skolan har blivit avklarad! Längtar så grymt mycket till helgen att det är sjukt, nåja bara 4 dagar kvar. Efter skolan besökte jag och Elin vår gamla skola, fick träffa alla gamla lärare vilket var jätte kul. Sen tog vi oss in till stan och shoppade lite, blev lite nyttiga grejer bara så som jeans, schampo, hårinpackning osv. Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att klockan ska bli sju för då jävlar ska jag och Julia inviga friskis nya höstschema! Man har ju blivit tjock!


Underbart





Just at the moment är allt som det ska vara! Hade en grym kväll igår hemma hos Jonte med Elin, Tom, Jonte, Joel, Markus, Emma och Hannes. Vi spelade öl-spelet eller fyra av oss gjorde det iaf. Jag och Hannes gick senare hem till mig, köpte lite max mat och vi halv sex tiden slocknade vi båda på soffan. Tror klockan var runt sju när Hannes gick hem till Matte. Bilder från kvällen kommer när Elin har hämtat sin kamera! Idag har jag haft en riktigt lugn dag. Jag gick till coop och köpte cola och nu sitter jag i soffan och myser.

Förstår inte att man kan radera en person ur sitt liv


I<3House


Call it waht you wanna call it im a fucking alcoholic!

how soon is now!

Bild: tagen i somras i Jimmys lilla bod.

Min älskade lilla dator har äntligen kommit hem igen! Nu väntar jag bara på kameran som skulle vara klar för en månad sen kanske ? Jag var på Sävefest i torsdags vilket resulterade i bakfylla dagen där på. Så var inte så aktiv på polhems olympiaden direkt! Men kul var det. Igår blev det en hemma sittar kväll framför tvn och datorn, låter kanske tråkigt men jag behövde det verkligen! ikväll hade jag tänkt festa, får se om det blir med Jonte och dom eller hemma hos Jocke.


timegoesby



På väg till Elit för ett tag sedan.

bloggandet är inte riktigt min grej längre. Skolan har börjat nu, jag har hamnat i en klass på 14 personer. Det kommer nog bli bra. Skulle egentligen ha cyklat ut till boda borg med klassen idag men hade ingen ork till det så sitter hemma och har tråkigt i stället. Lönen har kommit idag så , så fort Elin slutat skolan så ska vi på stan. Sen på höstlovet blir det antagligen så att jag åker till Turkiet med Anna och Freja och några. Kommer bli riktigt kul. På lördag har sound of visby sin andra fest på Elit, dit ska nog jag och Elin. Nu ska jag inspektera vad som finns i kylen, är riktigt hungrig.

The sound of visby


Förefesten hemma hos mig innan vi pallrade ner oss till Elit och The sound of visby!

Som sagt i tisdags var vi några tjejer hemma hos mig som festade till lite och gick senare ner till Elit. Det var väl helt okej, efter tio minuter hade jag tröttnat på musiken så då gick jag och Tarre ner till Nunnan och drack cider, Andreas gjorde även oss sällskap sen. När cidern var slut gick vi tillbaka till Elit, det blev då lite dans och sen vandrade jag hem med grmyt ont i fötterna!

Igår var jag ute med Elin och några. Det var en helt okej kväll.

varplöse


Jag, Hannes, Lovisa, Nova och Sandra tog bilden ut till den nya vattenparken "varplöse". På bilden är lillingen Lovisa. Eleonora.


En trött tjej.


Hannes det stolpskottet gjorde en gegga grop som han sedan fastnade i!


Sandra trodde inte på han så hon var också tvungen att testa och givetvis fastnade hon med!


Lovisa och Hannes.

Denna dag kan inte bli bättre!


My new baby

Dagen började med fika och solande på baksidan. Sedan ringde mamma och tvingade ner mig på kallis så där satt vi med var sig en öl och bara snackade. På hem vägen hade jag turen att få en ny mobil (nokia 5800) och ett fastpris på mobilen, så numera kommer räkningarna bara ligga på 750 kronor vilket är riktigt lite om man jämför med vad dom tidigare legat på. Ikväll ska jag träffa upp Felicia, Emma och några så ska vi grilla. Kommer att bli sjukt nice!

Vad har annars hänt då, Pauline och jag har åkt motorboåt med Jimmy och Marcel vilket resulterade i grymt ont i rumpan haha! Igår var jag Pauline, Matte, Viktor och Eric även ute vid marteboljuset, första gången för mig och Pauline som vi var där. Fick däremot tyvärr inte se det. Annars har det väl bara varit det vanliga, innegården, olearys, solat, sovit, jobbat. Saknar mitt jobb sjukt mycket förresten, dom alla åkte hem i söndags och nu är det ett helt år innan jag får träffa dom igen. Sorgligt. Pauline åkte hem idag, saknar henne redan!

Om

Min profilbild

RSS 2.0