123

Helgen vart helt okej, orkar inte gå in på detaljer. Har bokat lokal tills på fredag nu och jag längtar galet mycket! Nu ska jag ta tag i mig själv och plugga samhäll.

ulla red till ullared

Tror något sjukt håller på att hända, just wait and see. Var med Alex och Robin igår, vi skjutsade ut Wille till Slite och sen hängde vi hos Robin. Nu kilar jag bort till JH. Becca kom ihåg att jag skriver för din skull!

bam

Tyckte faktiskt att svinalängorna var en dålig film, väntade konstant på att den skulle ta slut. Efter bion blev jag och Julia upphämtade av Kiffe, Klang och Dhalle. Vi åkte pulka efter bilen och det var så jävla kul! Julia sov här och nu har hon precis lämnat mig för skolan, den jäveln. Fast jag ska väl snart gå till praktiken.

bio

Har haft en riktigt bra dag idag, kunde inte ha varit bättre till och med. Allt slit i fönstret resulterade i en blåsa på tummen, men vad gör det när födelsedags barnet Julia bjöd på tårta! Det vart en lunch på ringduvan med R och det var hur trevligt som helst. Ska nu ta mig bort till biografen och se svinalängorna med Julia, Ante och Dennis.

3 minutes to explain

Hade världens oturs dag igår, hoppas på att det har vänt idag. Ska strax gå bort till Julia Hultgren, blir nog att jag jobbar i skylten idag. Kommer bli expert på skyltning. Boxen igår gick bra, förutom en envis gubbe som hade i tankarna att skada mig typ. Idiot. R kom hit på kvällen och hängde med mig, det var trevligt. Ikväll blir det nog bio och förhoppningsvis kettlebells. Min kropp är rätt trött, men det ska nog fungera bra ändå. 10 dagar kvar nu

en förträfflig tisdag

Nu kilar jag bort till Julia Hultgren och efter allt jobb blir det box på form med Nadja och bror min. Kvällen lär nog bjuda på trevligt sällskap, som vanligt.
Bara elva dagar kvar nu tills lilla jag blir myndig.

tråkig text jävel

Måndag. Fick skjuts till skolan av Alex, vi åt frukost i caffis innan vi beslöt oss för att gå på lektion. Riktigt bra start på dagen. Efter skolan gick jag och Nadja raka vägen till gymmet och efter det gick vi hem till henne för att städa lägenheten och laga tacos. Elin kom också och åt mat med oss och bjöd på kakor.

hej hej

Igår vart det som jag förmodade fest, helt okej kväll med trevligt sällskap. Idag har jag till och med en liten bakfylla, men va fan gör det, jag är härdad. Har också råkat tappa min mobil i handfatet, under rinnande vatten. Så nu använder jag min iphone, vilket egentligen var på tiden ändå.

14

Gårdagen var helt okej, hade lång lunch så hann att fixa naglarna vilket behövdes. Dock vart det köpta lösnaglar, ska snart boka tid hos en nagelteknolog. Kvällen bjöd på öl med trevligt sällskap. Ikväll skulle jag gärna vilja gå på bio men eftersom att Gotland inte har det bäsa utbudet av filmer så lutar det mot fest ist.

p.s

Eller så struntar jag i gymmet och följer med hem till Alex, köpt!

Torsdag

Det går inte att förklara med ord hur jobbigt kettlebells va och idag har jag en träningsvärk som heter duga. Men det var helt klart värt det och det blir nog ett återbesök om en vecka. Personalmötet i morse gick hur bra som helst, spenderade resten av dagen i butik Julia. Nu ska jag till gymmet med min bror eller med Robin och David.

boring

Har haft en riktigt bra dag idag på Julia Hultgren, efter jobbet gick jag och hälsade på Nadja inne på bikbok. Råkade även köpa en kofta och ett par byxor, satan måste sluta handla. ikväll har Nadja lurat med mig på kettlebells, om jag kommer att dö? Tror fan det. Ska också upp riktigt tidigt imorgon för att vara med på Julia Hultgrens personlmöte, tror det kan vara riktigt intressant faktiskt. Har blivit lite handels skadad.

skön grej

Innan box.
Det vart en runda på stan idag med mamma, fick med mig lite hunkydory, culture och annat fint hem. Var också med Nadja, Nathalie och Nadine på boxning nu ikväll och jävlar vad kul det var. Måste också berätta att det är väldigt svårt att äta mat när man har rinnsnuva, det är som att sätta på en kran alltså. Blir numera flytande kost för mig, typ.

dagarna på dagarna

HAR INGA BILDER PÅ DENNA DATOR OCH JUSTE DET SUGER
Måndag, Skola och nu en alldeles utmattad tjej i sängen. Men snart tar jag tag i mig själv och går till gymmet med min bror. Ikväll umgås jag nog med Alex och Filip. Fan man kan tro att vi är gifta, nästan iaf.

Nuxe

Favorit.
Jag älskar rea, fick med mig hem lite hunkydory och shit från Julia Hultgren igår. Kanske slänger upp en bild på det senare. Var också ute i Slite hos Lukas där det bjöds på mat och annat gott. Ikväll festar jag nyktert med Filip och Alex. Nu: in i duschen och smörja in sig med favoriten.

Om

Min profilbild

RSS 2.0