suck

Skolan har börjat och ja, jag har bara varit där på en dag utav fyra. Ångesten börjar smyga sig på. Har tagit sömnpiller på kvällen för att kunna stiga upp på morgonen men antar att jag tar dom för sent. Rackarns. Nu blir det en sväng på stan för att köpa träningskläder!

Ledig

Börjar dagen med pannkakor och redbull, senare blir det en tur på stan och sen en sväng till atterdags för att köpa sushi.

skola

Skön start på skolan, en latte med Nadja innan och pizza och öl med Nadja och Bella efter. Nu är jag hemma och ska ta det lugnt, sen vid åtta ska jag bort till Erika och kanske dricka något glas vin.

Guld

Middag med tjejerna på creppan står på schemat. Efteråt blir det nog en efterlängtad utgång på Hp5. Imorgon är det jobb som står gäller, men inte för ens klockan fyra!

Leva

Varit ute på Leva och fått massage av Elins mamma Stina och gode gud vad hon kan knåda, min rygg är som ny! Visste inte heller att Leva är så stort som det är, blir nog ett lunch besök där snart. Nu blir det rökta räkor med aioli och bröd ifrån gamla corner coffe, där dom nu serverar färskt kött och fisk.

GG

Igår fastnade jag framför gossip girl, så ingen utgång för min del. Har idag redan hunnit med att mysa runt på stan, är hemma nu för att ta en dusch och för att sedan gå ner till stan igen. Ikväll blir det ut för att ta en öl med J.

shorts

Dessa fick jag med mig hem för någon dag sedan. Nolita 1249 SEK

Gotland börjar redan dö ut på fest fronten och därför hoppas vi att det idag, när det trots allt är lill lördag, händer något. Gårdagen var helt okej, en runda till Jacke och sedan en runda till masters.

SEMESTER

Hej. Jobbade min sista dag i söndags, så äntligen har semestern börjat. Malta blev inte av pga av vissa omständigheter, väldigt tråkigt. Men det verkar som att det blir en tripp över dagen till sthlm nu i helgen. Just nu väntar jag på att Becca och Johanna ska komma, vi ska mysa runt på stan är det tänkt.

Lärkan

Ikväll står en (heh EN) öl på olearys med Nadja på schemat!

underbart

Inte mycket har hänt. Var på kallis för någon dag sen med mamma, Nadja, Bella och Gabriell. Mamma fick för sig att köpa en flaska rosé, jo man tackar. Blev gute på kvällen där Daniel Adams Ray spelade. Idag jobbade jag och sen strosade jag och Nadja runt lite på stan, vart bland annat en fika på skafferiet. Ikväll blir det nog Hp5s avslutning och Adrian Lux. Nu är det terrassen som gäller och ett glas vitt så klart!

free fallen

Herregud! Har precis varit och sett bror min hoppa fallskärm, jag vill också. Slänger upp lite bilder sen när kameran har kommit hem igen. Så länge bjuder jag på en bild ifrån munken i måndags. Nu blir det dompa för att fira att familjen P är så rackarns bra!

Om

Min profilbild

RSS 2.0