lucky me

Orienterade lite i morse.
Har haft på mig joggingskor hela dagen, vilket var tur eftersom att jag har sprungit runt, stressad, för att fixa det sista inför resan. Hade jag inte magsår så fick jag det nu. Och askmoln? Vad är det för något. Nu blir plugg, packa, duscha och till sist bio. Ska se baksmällan 2.

matte, bild, idrot, mus, psykologi, samhäll

Gud har inte pluggat så mycket i hela mitt liv som jag har gjort idag. Allt plugg skall vara klart innan jag beger mig iväg är målet. Har också hunnit packa en del idag.

herregud

Nadja och jag fick något flipp idag på rasten och bokade en resa till oss och Rickard. Jajemen ni hörde rätt, på torsdag klockan 9.45 går flyget till Grekland, Rhodos. Stress!!

måndag

Det blev ingen skola för mig idag, har så hemskt ont i ryggen så just nu är sängen min bästa vän. Tänkte nu sätta på en film och ta det lite lugnt. Hadee

MAC

Grannen var nyss här och fixade ihop min dator med tv:n, felet var databyråns som hade gett mig trasiga prylar. Thanks. Tur då att man har så snälla grannar som ger en nya grejer till personalpris (han jobbar på elgiganten).

inte bakis!

Jahapp då såg man Pirates of the caribbean igår igen då, fast denna gång med Erika. Har nog inte missat en detalj i filmen, och replikerna kan jag in och utantill. Idag startade jag dagen med frukost på sängen och plugg. Skulle egentligen på form fitness dansuppvisning, men det fanns inte en endaste själ som ville gå med mig, känns riktigt tråkigt att ha missat den.

svart eller vit?

Okej, inte riktigt som gårdagen MEN fortfarande en riktigt bra dag. Gjorde stan med Nadja och sen följde jag henne till jobbet, där jag blev bjuden på vatten (och egentligen mat, men tackade nej). Hängde också lite med Nadjas chef Lukas och resten av partycrewet. Tror minsann att vi bestämde utgång imorgon.

happy

Riktigt trevlig dag igår, var på crêperiet med mina fina vänner, de virkade shortsen kom på posten och jag köpte min efterlängtade dataväska, se bild. Idag har det också varit en sådan där trevlig dag, hade en lyckad prövning i bild, tele2 strök min mobilräkning på 7300 och gav mig gratis 3 gb internet istället, jag har städat mitt rum med ett leende på läpparna och sen har jag solat med bror min. Vågar man hoppas på att morgon dagen blir bättre?

Pirater

Piraterna 4 var en bra film, jisses vad jag har saknat Sparrow. Endast några minuters sömn i natt och sen dans på gympan i morse. Snart ska jag också bege mig ner till Glassmagasinet för att äta glass och spela kubb med klassen. Härlig laganda! Note to self: Att gå på bio klockan tolv när man har skola dagen efter är fan inte okej!

Hansamarknaden


when

Helgen var som vanligt helt sjukt. Drack skumpa på olearys, åt middag på munken, lyssnade på rock på rindi, drog förbi olearys och shotade och båda dagarna var jag vid någon tid på Hp5 också.
Idag har jag varit i skolan, har lyckats bli klar med en av två uppsatser i bild och klockan tolv i natt tar jag med min kära vän Julia på bio för att se Pirates of the Caribbean.

Marknad

De två senaste dagarna har vi haft marknad i skolan, vi hade bakat cupcakes och sålde armband. Alla cupcakes gick åt förutom två som vi senare frossade i oss när marknaden var slut. Mina matvanor har varit riktigt kassa de senaste dagarna, sushi, varmkorv och cupcakes. Hur gott?

Michael Jackson

Hade endast gympa i skolan idag, ett tufft step up och skivstångs pass. Min bror och jag fick idag till uppgift att laga middag, det slöt med att vi satte oss på etage och åt lax och bulgur, så himla gott. Senare åkte jag och familjen och kollade på Michael Jackson showen, herregud vad dom tjejerna kan dansa.

counsious collection

Budade hem dessa shorts från consious collection häromdagen, får hoppas att de kommer snart så att jag kan inviga dom.

arena

Idag har jag varit i skolan, gått på stan med Nadja och blivit släpad till form för att gå på Sandras bodycombat, herrejösses vad hon kan! Fint väder har det också varit.

Om

Min profilbild

RSS 2.0