clubtopnotch



Alla är väkomna till år hundradets största fest. Det är bara att höra av sig till mig för mer info och tickets. Alla kommer att vara där! 800 biljetter finns det och om du vill ha en så är det dags att skynda sig. I will be there.

turn my swag on

Heeej, känns som att det var år sen jag skrev fast det egentligen logiskt sätt var igår. Idag har jag varit i skola. Smidiga jag försov mig som vanligt idag, fast denna gången med två timmmar! detta börjar gå överstyr. Efter skolan var jag på staden med Elin. Vi träffade en massa roligt folk där som man alltid gör. Efter stan åkte jag och mamma och hämtade mina skor på posten, dom var snygga! väldigt speciella. En aningen stora men det är inte såna skor man får skavsår av så det gör väl la inget. Jag åkte även bort till team sportia borta vid maxi och köpte inlägg till mina skor, för mina fötter dödar mig just nu. Shit vad ont jag har, anting fel belastar jag dom eller så har det med att göra att jag jämt går i platta skor. Jag får hoppas på det sist nämda så att inlägg helar mina föter! Nu sitter jag lat som jag är med tidningen i ena handen och kaffe latten i andra! Hade jag haft fler händer så kunde ju även ha nämnt att datorn är i tredje handen och nötter i den fjärde. Men nu är ju detta inte fallet så ni kan ju glömma det sista. Funderar på att ta mig ut och springa en runda, det är så befriande att vara ute och springa. Dessutom kan man rensa tankarna.

ehm jaa. Det blev mycket yr i ett och samma inlägg! Hoppas ni hajjar grejjen liksom.

Äntligen hemma

Jag övergav bloggen för en dag och åkte till sthlm! kändes lite impulsivt, men det är bara positivt. Jag mötte upp Erika utanför Åhléns city sedan gick vi på staden en hel dag. Hittade fyra tröjor var av en Erika egentligen köpte från början. Så har vi fikat och gjort annat mysigt som man gör i stockholmo. Tur med vädret hade vi också. Och på båtresan hem fick vi sällskap av Nadja och hennes syster. Vi hade kul, iaf jag och Erika. Nu har jag nyss kommit ut ur en varm och skön dusch, ska lägga mig i sängen och lyssna på lite musik och dricka Chai te tror jag, mums!


.

thank god for spotify, and julia!

ka-ka

modevisningen igår var rolig att kolla på. Vissa var nervösa och kunde inte sluta fnissa medans andra inte ens ville lämna podiet. Det var riktigt kul.

Igår på kvällen blev det en kväll hemma hos höken. Jag hittade min talang, pilkastning! Jag skojar inte, jag är bra, riktigt bra! Jag åkte snålskjuts med dom ner till öster eftersom att dom skulle på krogen, det var skönt att slippa gå hem.

Idag har inga planer blivit gjorda, ingen frukost för den delen heller. JAG ÄR HUNGRIG! Iallafall så blir det väl som vanligt att jag är med Elin om jag inte lyckas hitta någon skum liten filur som vill ta ett första dopp i havet med mig?

Peace, Love and Understanding.

Listen up!

IDAG GÅR FELICIA HANNA OCH LINA MODEVISNING PÅ CUBUS KLOCKAN HALV FEM! SO BE THERE!

what´s on my mind? What´s not on my mind?!

Jag är en virvelvind och ett yrväder med miljontals tankar, tusentals drömmar och hundratals alternativ. Mycket, mycket tankar i skallen nu, allt känns som ett enda garnnystan! bara helt ihop snurat och krångligt att reda ut. Men på något sätt gillar jag det, jag har inte varit så här glad och speedad på länge. Börjar bli rädd för att batterierna ska ta slut snart och att jag bara ska stanna upp! Men nu slog det mig, givetvis måste det vara solen jag får all min energi i från (eller kanske möjligtvis sömnpillerna?) Blir nog att jag går ut och springer av mig all denna energi snart.

Idag, idag, idag, idag... Ja då har det varit skolan som vanligt, skulle egentligen till apoteket, men måste ha glömt bort den tanken på väg från södervärn till öster eller något. Sen har jag bara varit hemma och haft tråkigt och lite roligt.

Jag vet hur mycket vissa av mina läsare uppskattar när jag skryter om mina grejer jag köper så jag tänkte lägga in ett inlägg om mina nya skor, tänkte skriva vad dom kostade, var jag köpte dom, hur lite jag behövde anstränga mig för att köpa dom osv. nej det där var faktiskt ett lamt skämt. Sorry Amanda. Du vet att jag älskar dig. No hard feelings!

Vickan is: hoppas på att hon just inte tog självmord genom att publicera det här inlägget.


.

bloggare påverkar sina läsare. Läsarna tar efter. Bloggarna tar efter andra bloggare. Jag börjar se det här som ett riktigt dåligt mönster. Var er själva i stället. Keep up that good work, stay true.


battle

Sitter hemma framför tv:n nu. Idag har jag varit på staden nästa hela dagen med Elin. Vi gick så klart till apoteket det första vi gjorde för att köpa vitamin drickan! Jag hittade även ett vitt lite finare linne på bikbok och ett par vita sommar skor från mq. Nu är jag som sagt hemma. Ska antingen springa till friskis och träna eller bjuda hem någon på film kväll. Två helt skilda saker, men vad tusan!

Mamma har just försett mig med nikotin tuggumi och hela faderullarn! Hon vill verkligen att jag ska sluta röka. Så nu sitter jag här och tuggar som en galning. Och jag kan inte riktigt påstå att tuggumina är bättre än ciggen för dom smakar faktiskt uppriktigt skit. Ont i halsen får man utav dom också. Det jobbiga med det hela är nog att allt detta snack om rökning gör mig bara mera röksugen.


Good luck till all of you who have decided to quit, you´r gonna need it.


im flying

soon boomboombar.

Kan man tänka sig att jag kom i tid till skolan i morse! Jag tog några lyckopiller igår vid halv elva tiden, så klockan elva nannade jag kudden gott. Jag hann till och med, med bussen som går tjugo i åtta. Detta är ett riktigt mirakel. Det kanske märktes lite grann i skolan idag att pillerna fortfarande satt kvar i kroppen, med tanken på mitt humör och min nya schyssta dialekt, men det är det värt!  Efter skolan fixade jag och Elin lite ärenden på stan och sedan köpte jag någon vitamin dricka inne på apoteket, den hade smak av citron och fläder. fem guldstjärnor fick den av mig, riktigt god och desstuom innehåller den zink. Och zink vet väl dom flesta vad det är bra för? Ikväll blir det antingen friskis med Elin eller lyckopiller. Har inte riktigt bestämt mig. Börjar nästan bli lite rädd för att vara ensam, så får se om någon vill göra mig sällskap.

going to la la la land

Klart jag saknar det.

Idag har det varit en väldigt, väldigt lugn och seg dag. Jag vaknade vi elva och vid ca kvart i två så gick jag och Ante ner till olearys för att se AIK-Brommapojkarna. Vi hann iaf se det bästa av matchen, nämligen när AIK avgjorde med 3-2 ^^ Efteråt gick jag hem och nu har jag hunnit plugga, ätit kvällsmat och gjort glass med varm hallonsås och druckit mitt kaffe som varit eftertraktat idag. Nu ska jag fortsätta mitt plugg och sen ska jag försöka komma i säng tidigt ikväll. Ha en trevlig kväll mina negerbollar!

666


Nu är jag hemkommen från stan, har till och med hunnit duscha. På stan var det bröllops modevisning utanför österport. Där var jag och kikade och självklart så var Rickard och Sandra modeller. Riktigt stiliga var dom. Det dyraste smycket var till och med värt 85 000 kronor! Inte likt Gotland det här.  Den 2 maj så är det modevisning på allégatan och självklart ska Rickard vara med där också, båda modevisningarna har han gått för Julia Hultgren.

Ikväll blir det antingen så att jag grillar med Elin, Höken och Erik eller att jag åker på ännu en av mina spökjakter!

Igår var det väl ganska givande att kolla på rally, efteråt åkte jag, Elin, Höken och Erik hem till Elin och åt mat och spelade guitarr hero. Det var trevligt, fick även reda på att min granne trodde att jag var djävulen själv när jag var liten. Min granne var psykiskt störd men jag kan faktiskt hålla med henne till en viss del. För visst finns det en liten djävul i mig.


bad updates

Just nu är allting helt bananas, därav den dåliga uppdateringen. Igår var jag på olearys med Elin, Marion och Linnea och tittade på fotboll. AIK förlorade, så vart lite depp där på kvällen. Väl hemma läste jag igenom historia boken och sedan somnade jag gott. Idag var det en helt vanlig skoladag. Jag hade prov i historia oh det gik sisådär, inget att deppa över. Just nu försöker jag fixa skjuts så att jag kan komma iväg och titta på rally. Men det går inte alls bra. Alla bilar är antingen fulla eller trasiga! Får se vad resten av kvällen bjuder på. Herråå

update

update:

dexter gick både bra och dåligt. Mesta dels bra tror jag, om jag har förstått programmet rätt så. The biggest problem är nog att jag fortfarande inte bestämt vilken linje jag ska gå. Funderar på sam distans.

a hole lot of sniff snuffing,


Home sweet home. Den här skoldagen har känts längre än längst, den ville aldrig ta slut. Men nu är jag hemma iaf och tur är det. Kikar man in på dexter idag så får man reda på vilka linjer man kommit in på, fast det är fortfarande bara preliminärt. Jag har inte kollat än. Tänkte göra det snart och återkomma senare om det blev good eller bad news. Ikväll blir det första gången på friskis på en vecka och två dagar, man känner sig riktigt dålig faktiskt. Idag blir det ett core pass. Core har jag aldrig varit på förut, men det tränar mycket mage höfter och rygg. Det blir bra.

be right back (dexter)