summerbreeze

Hej bloggen!
Idag har jag sovit grymt länge, tror klockan var kvart över tolv när jag lämnade sängen. Det första jag gjorde när jag vaknade var att klä på mig kläder för att sedan möta Erika. Vi gick till Torgkassen och jag köpte jordgubbar för 60 kr! Men det var det värt, det finns inget godare än gotländska jordgubbar. Iaf vi gick sen ner till almedalen och solade ett tag. Därefter var jag med Elin, jag följde med hennes släkt till trossen och åt riktigt god mat, fast när jag kommit halvvägs igenom maten så landar det en fluga i den och där försvann min matlust direkt! Elin tappade även en gaffel som på något vis hamnade precisi i springan på trätrallen, så den försvann men förhoppningsvis lär dom väl hitta den i vinter när trallen är borta, annars får vi lämna in ett anonymt tips om att den ligger där. Smidig hon är då! Nu är klockan nio och jag har vänner som vill att jag ska komma ner till almedalen och dricka champagne med dom i solnedgången. Men jag känner mig bara för trött så jag stannar hemma och sover istället tror jag.

imorgon får ni reda på vad gjort dom resterande dagarna. c u !

P.S Grattis mamma på morsdag! D.S


victory

Som sagt AIK mot hammarby och AIK vann ju såklart! Innan matchen var jag och Elin och några hemma hos en kompis. Vi satt på en takterras och drack och hade det allmänt trevligt. Väl på olearys såg man många igenkända ansikten. Min bror var blandannat där. Men jag hade det inte så speciellt roligt, matchen var ju såklart bra men mitt humör blev bara sämre och sämre. Jag känner verkligen hur samvetet har börjat komma ifatt mig nu. Men det brukar lösa sig ganska fort. Imorgon har jag sov morgon till tio, hur skönt som helst. Sen slutar jag nog inte allt för sent heller. Jag och Rickard ska egentligen på stan imorgon med, men det vet man aldrig hur det blir med det. Nej nu ska jag se på sex and the city sen är det natta.

imorgon kan nu förvänta er ett inlägg om ett litet husdjur jag inte skulle tacka nej till!

a-dalen

Det blev ingen stan för min del igår. Istället gick jag och Erika och fikade på det nya cafét nere vid kränku. Det är inget fik jag rekomenderar precis, dålig service och otrevlig personal! Vi drack vår vanlijlatte och sen gick vi ner till Lillen och Davve i a-dalen där satt vi, dom drack öl och lite och sen mot kvällen gick vi till Bistro. Erika lämnade oss då och Jenna joinade oss. Vi tittade på fotboll (barcelona- man u) sen spelade vi lite biljard, jag börjar faktiskt bli bra på det! Efter krogrundan gick vi upp till max där jag äntligen fick min kvällsmat! Klockan halv ett liksom!

Idag kom jag en aningen försent till skolan, jag gick på en lektion och sen så gick jag och Elin hem till en kompis där vi spelade nintendo.

Ikväll är det derby, Aik- hammarby, så då blir det hem till Davve en stund och dricka lite öl och sen ner på olearys såklart! Nu ska jag ta ett skutt in i duschen och sen ta en macka eller något, jag har inte ätit på hela dagen!


Catchup

Jag känner att jag har övergett bloggen lite nu på sistonde, så nu är det på tiden att jag kommer tillbaka anser jag! Så här kommer en liten catch up från när jag slutade blogga!

Catch up:


Lördags: Dagen började segt, massor med blåmärken och garanterat bakis. Jag och Elin vart bjudna på en fest på gråbo, när vi väl kommer dit inser vi att vi inte alls var så bjudna som Andreas sa. Så vi ringde Elins syster och åkte hem. Senare gick vi till bistro (gratis inträde för oss även denna gång!) där Lillen, Shafie, Höken och en massa roligt folk var. Jag drack inte så mycket för jag mådde inte så vidare bra. Senare efter klockan två var jag en stund med Kristian och Per och några, jag träffade även Matte som varit på hamnplan som vanligt!


Söndags: Kändes som den första dagen på riktigt länge jag inte vaknade upp bakis! Jag gick ut och la mig på baksidan ett tag sen mötte jag Kristian som villle ha cigg. Typ hela morgonen fösökte jag få med folk till A-dalen och till slut lyckades jag. Julia följde med mig och där nere träffade vi Christoffer, Bernad, Fanny och Erika. Kristian och Per kom även sen och då bestämde vi oss för att grilla. Alla gick hem och hämtade mat och filtar och annat mys sen möttes vi nere vid A-dalen igen. Jag tror jag var hemma klockan tolv eller något, kanske lite sent men riktigt kul var det!

Måndags: Back in school igen, riktigt tråkigt men vad ska man göra då. Det är bara att stå ut i tre veckor till (?) Efter skolan eller ja klockan fem skulle jag egentligen med "lucian" till kanonen och bowla och äta mat, men lilla jag somnar och vaknar klockan fem så det sket sig! Istället gick jag ner till A- dalen där Lillen, Davve och Jenna satt och drack öl. Klockan sju gick vi alla upp till olearys för att se matchen mellan Gefle och Aik. Aik förlorade tyvärr. Vi gick senare upp mot bistro men det hade stängt så jag gick hem och nannade kudden.

Tisdag (Igår): Skola as usually. Jag hoppade sista lektionen och gick hem och solade. Riktigt skönt var det! Klockan sju drog jag Julia och Fanny och tittade på Asyl mot väsby ute i traume. Där ute mötte vi även Robin och Felicia. Asyl vann med 2-1 och Christoffer som var bäst på planen gjode båda målen.

Onsdag (idag): Har jag missat skolan, skönt. Jag tänkte att jag skulle sola men det verkar inte vädret vilja bjuda på. Istället ska jag gå en runda på stan och byta kläder jag köpt i fel storlek. Sen tror jag att jag köper med mig hem en fika, det hade varit riktigt gott. Men nu ska jag först och främst äta frukost.


partyallthetime

shit vilken dag igår alltså! Det började med en tripp på systemet, det blev ett vitt vin (bag in box) och sen två cider. Senare kom Elin hit, vi gjorde ärenden på alis och gjorde mat! Nikki, Isa, Felicia, Lina, Matte och Tobbe kom hit sen också. Vi var här till ungefär halv tolv. Se kom mamma hem och hon var trött så hon ville att vi skulle gå. Jag, Felicia och Elin gick då ner til olearys men Felicia fastnade utanför. På väg in träffar jag Kalle, jag hälsade bara lite försiktigt men sen springer han in efter mig och Matte springer efter då så klart. Sen snackade vi om i måndags och lite och sen säger dom att vi ska med till hamnplan, dom nästan drog med oss. Elin lämnade mig där inne. Men väl inne på hamnplan träffade jag många bekanta blandannat min bror och hans tjej! Så jag var kvar där med dom och några till. Påväg hem träffar jag Per och Filip. Som dom två idioter jag och Filip är så skulle vi balanser på räcket till bron borta vid norr någonstans, men min balans var väl inte riktigt på skaft så vi båda trillar rätt ner i taggbuskar! shit vad ont det gjorde, men gud så kul det var. Jag kunde verkligen inte sluta skratta! Idag vaknade jag däremot upp med blåmärken och rivsår lite varstans på kroppen.
Men hallå vad är grejjen med barnprogram klockan kvart över tolv på femman ?

happyfeet



Kul att vakna upp till dåligt väder. Jag har ju planerat att jag ska grilla med Rickard osv, men vi får väl la äta något annat då!

resumé.

I onsdags satt jag hemma ensam och lagade middag och drack vin. När vinet slog till blev jag röksugen som jag vet inte vad. Så jag gick då ner till alis och köpte cigg. Efteråt träffade jag Fanny och Erika vilka jag hängde med resten av kvällen. jag träffade även en massa annat folk nere vid hamnen. Fanny och Erika följde med mig hem, så då satt jag och Erika och drack lite till vin och lite likör. Christoffer kom även hit en stud och sen drog vi alla. Christoffer drog hem och jag, Fanny och Erika fastnade på mc donalds med några fastlänningar och hemse bor, vilka vill att vi grillar med dom i morgon (?) Jag träffade senare Lillen och Jönssn som följde med mig hem och lånade hemtelefonen sen nannade jag kudden gott!

I torsdags (igår) låg jag på baksidan i den sköna solen nästan hela dagen. Sen kom Elin hit med hamburgare och pommes så då lagade vi det. Vi missade AIK matchen vilket var en besvikelse, men eftersom att jag är sjuk så var det väl lika bra. Istället hamnade vi på bistro. Elin och Lillen spelade biljard, Shafie var där också, och jag låg halv däckad i soffan. i försvann senare bort mot max och åt. Och där träffade jag Fanny och en massa andra så jag var med dom ett tag när Elin ohc Lillen gått hem. Sedan vart klockan halv tolv så då gick jag hem, fixade mig för natten och sen sov jag!

Idag vet jag inte riktigt hur det blir. Men som sagt Rickard ska komma hit med en flaska vin sen ska vi grilla flintastek, men vädret verkar försöka hindra oss. Men det ska väl gå bra ändå. Elin kommer nog också hit och gör oss sällskap. Jag slänger förmodligen upp ett inlägg till idag eller kanske två till, men jag lovar inget.

cantgetanybetter

Idag blev det inte mycket skrivet. Jag tänkte gå igenom vad jag gjorde igår, men det får bli imorgon istället. För nu är jag grymt trött! Jag är sjuk, helt, verkligen helt genom förkyld. Jag har en temp som ligger på 39,1 grader och en huvudvärk som heter duga! Och inga huvudvärkstabletter har vi hemma, kan det bli bättre? Nej sömn är det jag beöhver just nu. Så god natt och så får ni ett inlägg om dom här två senaste dagarna imorgon.

latenights

sena nätter har blivit en slags hobby...
och bara så ni vet, min näsa vill inte ge med sig och andas!


Later!


anicefiléandabottleofwine

Än en gång har hon lyckats! Vickan har även idag klarat av att laga mat, denna gång blev det en vitlöksmarinerad filé med potatis i ugn och ett glas rött vin. Jag tycker att det låter riktigt avancerat! Snart ska jag ta en snabb dusch och senare blir det,som det ser ut just nu, iväg på en hemma fest där Jim, Ante, Dennis och några kommer att spendera sin tid! Nej dusch va det ja!

wishmegoodluck



Jag hade ingen bra skoldag idag. Redan igår kände jag mig krasslig och visste redan då att jag inte skulle till skolan, men jag gick dit ändå för Elins skull. Jag var iaf i skolan till efter lunch sen gick jag hem. På stan på väg hem träffade jag Robin som var skyldig mig 150 kronor, så jag hängde där ett tag med honom och matte. Sen gick jag in en lite tur på Din sko och tur som jag har så har skorna jag har tittat på jätte länge komit in i min storlek! Så dom vart köpta på en gång, jag har gått en sväng i dom med och dom är helt underbart sköna och snygga så klart! Nu ska jag försöka laga något att äta, mamma lämnade ju mig för sin kryssning i morse så jag är helt ensam nu till på lördag eller söndag(?)

earlymorning

För en gångs skull är jag uppe i tid, till och med så mycket i tid att jag hinner slänga in ett inlägg! Idag har vi roomservice i skolan vilket betyder att vi ska gå runt i grupper i olika klassrum och göra utmaningar, sen antar jag att den med mest poäng vinner något fint också. Nej nu ska jag fixa mig! tudeluuu

Ihopetoseeyousoonmasterblendgroup


todayhangover

Jag hade en uppenbarelse igår att jag inte skulle orka skolan och den uppenbarelsen hade rätt.

Igår var det roligt, AIK vann och jag fick gratis dricka nästan hela kvällen! Vi var kvar på olearys till klockan var tolv sen gick vi vidare till masters. Där satt vi ett tag och snackade och drack lite till sen vart klockan halv tre och jag gick hem.

Nu ska jag försöka få lite sömn,

hälsar

dagen händelse: vickan hälsar att hon klarade av att göra köttbulllar till kvälls mat! Vilket hon då också borde klara av i nyktert tillstånd! Hon hälsar även att hon möjligtvis inte kommer att orkar upp till skolan imorgon, men det är inte så konstigt va ? Peace out!

quality

Cover 51 by johnpaulthurlow.


Otroligt skön dag idag. Började med sovmorgon till klockan nio sen var det nationella, efter det snyggade jag Julia och Felicia till oss och sen var vi modeller. Sedan slöt vi så endast två riktigt softa lektioner idag!

Ikväll är det AIK DIF som dom flesta säkert redan vet. Det ska firas nere på olearys med Lillen och Elin och antar att det blir cider för mig ikväll. Det jobbiga är att jag ska till skolan imorgon men det löser sig.

Nu ska jag ta en powernap men vi hörs ikväll!

Om

Min profilbild

RSS 2.0