Glida runt hänga runt låna pengar



Ett gäng tjejer och jag sov hos Ante i natt, fett! Om bara en vecka släpps min favorit låt på spotify, jag blir tokig! Kommer lyssna sönder den direkt! All min kärlek till Markus Price.


Dålig kvalite, men fortfarande lika fet


Random

Tog familjebilen (bussen?) till martebo och kylaj igår, såg ett ljus men inte fan var det marteboljuset, eller? Tror inte på skiten. Ikväll tar jag på mig collage tröjan och chillar på fest. Ska vara barnvakt imorgon, that sucks. Även blivit inbjuden till gymmet ikväll, om jag kommer att dö? Tror fan det.

hejhej

Gotland har höstlov, eller i mitt fall festlov? Så sjukt mycket på gång och det kan fan inte gå fel. Måste hylla Savage skulls och Marcus price med, de kan sin grej.


Hej kaj

Lanvin för hm

Hade en extremt dålig dag igår, men sen vände allt mot kvällen. Sandra fixade mina naglar, är jätte nöjd! Dessutom Väntar min Iphone 4 och mina två par nya klackar på mig på posten. Har också hört ryktet om sävefest imorgon? Den som blåser mig nu åker på stryk.

fitta

Om det första som händer när man kommer till skolan är att brandalarmhelvetet går, då vet man att dagen bara kommer att bli värre. Sitter i datasalen i skolan och fördriver tiden eftersom att jag har en håla på 4 timmar, hur fan tänkte dom där.

Glida runt, hänga runt låna pengar!





Ikväll dricker vi upp alla slattar, vi gör en Rebecca och Fiona.


Friday

Väntar just nu på att mamma ska skjutsa mig till skolan, har bara två lektioner idag! Efter skolan ska jag Nathalie och Rebecca ner och kolla efter födelsedags present till Elin. Vi ska hem till henne vid sex och fira henne. Kommer bli jätte bra tror jag, jag ska fylla kylen med alkohol så att jag vet att fredagen är fullbordad.


Wedge

  

 



Har haft en hemsk dag idag, fick ännu en mobil räkning på 2200. Bedövade sorgen med två par nya skor ifrån Nelly, nu jävlar får dom sitta bra annars vet jag inte vad jag tar mig till!


tuesday

Haft det rätt bra i skolan idag, drack sjukt mycket kaffe så kan ju glömma att sova i natt typ. Ikväll tar jag, Rebecca och Nathalie till våra manliga sidor och kollar på fotboll och dricker öl, jag älskar öl så det blir perfekt.



Den här ska bli min om en vecka, men bandet ryker


Lata söndagar

Startade min dag med en super juice innhållandes morötter, selleri, citron och äpple. Hoppades på att det skulle ge mig energi, men det kunde ju jag glömma! Sitter just nu och lockar håret i brist på annat. Ska till affären med Jesper vid åtta och köpa godis, det har blivit någon slags tradition, jag gillar det.


sjukhus

Var på hjärnröntgen förut idag, det gick bra men var jätte läskigt. Hade iaf turen att få en het läkare, alltid ett plus. Fick en glass av mamma efter och då kändes allt genast mycket bättre! Ikväll blir det hockey men Beppe och kanske Rebecca.

hemse

Slutade skolan för ett tag sen och nu väntar jag på att Rebecca och Nathalie också ska göra det så att vi kan gå till matsalen och äta, sen blir det hemsemarknad för hela slanten!

Kanelbullar

Mitt internet vill inte riktigt samarbeta med mig men ska iaf göra ett försök till ett inlägg. Idag är det kanelbullensdag så jag bjöd hem mina fin fina tjejer, Rebecca och Nathalie, på lite bullar och kaffe. Vi shitchattade, var barnvakt och nu för en stund sen lämnade dom mig. Det ryktas om sävefest på torsdag och jag är självklart sjukt glad över det, dock väldigt tveksam till om det verkligen är sävefest eller inte.

Visby dagen

Det blev en rundvandring innan för murarna igår med Erika, Elin och Klara för att se vad visby dagen hade att erbjuda. Vi lyssnade på musik på almedalsbiblioteket och tog en fika på bageriet, sen gick vi hem till mig och fikade ännu mera. Kom i säng rätt sent, men fortfarande lika skönt att inte vakna bakis.


stockholm

 

Tog båten upp till stockholm igår och körde en dag på stan tillsammans med Rebecca och Nathalie. Hittade en jacka, en tröja och en marc jacobs souvenir. Rebecca och Nathalie stannade kvar i sthlm och jag saknar dom galet mycket, inget är detsamma utan dom.

Idag gick jag upp runt elva, riktigt skönt att inte vara bakis. Mötte upp Elin, Klara och Erika vi gick och kollade på modevisningen som min bror medverkade i och sen gick vi en runda på stan och tog en cocos latte på skafferiet. Fick även med mig lite smått och gott hem. Sitter i soffan nu med ny målade naglar och en trött kropp. Ska ta en dusch och sedan bestämma mig för om det blir fest eller en fika ikväll.

Marc Jacobs Condom

Om

Min profilbild

RSS 2.0