äntligen fredag

Sitter just nu och dejtar städerskans vinflaska, en trevligt typ! Ska snart bege mig hem till Erika där det bjuds på mat.

MIN fru har kommit hem, ni förstår inte hur glad jag är! Får förhoppningsvis träffa henne ikväll. Mina glädjetårar förstörde just sminket! <3

sweet

Den här dagen har gått käpp rätt åt helvete. Men på min väg hem från skolan träffade jag Emma och Per och fick en cigg och nu sitter jag och äter glass så det börjar ordna upp sig.
Igår var åt jag och Erika middag ihop och pluggade, blev sen en biltur med Filip på kvällen.

Måndag

Helgen var ganska lugn. I fredags drack jag och städerskan några glas vin och satt och vrålade till så ska det låta. Hade praktik på lördagen och efter praktiken firade vi in Oliver som fyllde dagen efter. I söndags gick jag och matade mammas kompis fyra katter klockan tio på morgonen, var helt död! Får iaf en biobiljett för det, är man fattig så betyder det mycket!

Idag har jag varit i skolan, till min förvåning så var jag där hela dagen! Mamma kom och hämtade mig efter skolan och sen gick vi på stan och handlade lite kul grejer och avslutade stads rundan med en fika på ringduvan. Håller nu på att ladda ner voddler och hoppas på att det ger, men vad jag har hört så är det inte så bra? Ikväll ska jag nog leka lite med Emma. Hoppas jag iaf.


EmmaAnnas


16 haha

Dagen har varit lite halvt som halvt. Trött på svidig personal inne på coop, ge dom sparken innan jag behöver gå dit och ta ett snack med chefen, tack. Annars har jobbet gått bra.
Hade egentligen tänkt att köpa lite roliga saker till mitt rum, men mina pengar kommer inte för ens på måndag. Lite jobbigt faktiskt, får leva fattig några dagar till. Så det blir en lugn kväll i kväll. Ska jobba imorgon också.

yum yum

Har haft sån otur idag och värst av allt så verkar min otur smitta av sig på andra som är i min närhet med.

Snälla Rebecca som går frisörlinjen färgade mitt hår idag, hela kalaset gick loss på 175 svenska kronor. Som hittat! Blev också en fika och sväng på stan med Erika, har hittat en massa grejer som ska få flytta in i mitt rum.

Imorgon är det praktik och sen ska jag träffa Nikki och pussa lite på henne.

Mango

Avklarade första skoldagen efter lovet igår, gick bra. Var helt seg när jag kom hem, men efter en dos red bull, mango och cigg så var jag på G igen. Pau har kommit ner till Gotland och stannar till v. 20 så jag mötte upp henne igår och sen gick vi och solade. Sjukt längesen jag solade, känner mig mycket snyggare nu! 

Idag blev det ingen skolgång för min del. Vaknade upp med en täppt näsa och är nu mera tvungen att snyta mig var femte minut. Erika kommer snart hit på en kaffe och sen går vi nog till visby strand för att kolla UF mässan.

Beställde just hem en klänning från nelly, söt men helt onödig egentligen. Hoppas mamma blir glad för fakturan jag skickade till henne i alla fall, score!



STOCKHOLM


The end

Tog en promenad hem till Erika igår. Vi tog det lugnt och det hela slutade med att jag sov kvar där. Idag var jag med när Erika övningskörde, hon klarade det riktigt bra. Har också städat köket för att överraska mamma, hoppas hon blir glad! Nu ska jag fortsätta måla spegeln och sen kanske försöka laga datorerna.


designstockholmhouse

Ännu en dag på jobbet, feels great. Nu ska jag måla om lite grejer i mitt rum! Mamma förstörde precis en lampa för 1500 som vi inte ens hunnit satt upp, känns mindre bra. Får hoppas att design sthlm house har en reservdel till oss!

G-Land

Min sthlms semester gick käpprätt åt helvet. Som Emma sa "sthlm vill inte ha oss här". Men ändå så längtar både hon och jag dit nu när vi kom hem till Gotland! Sjukt hur det kan va.

Hade praktik idag så gick till jobbet vid nio. Slutade för en timma sen och nu ska jag hjälpa mamma med maten, eller vara händig och renovera om mitt rum lite. Får se hur jag gör.

Den här champagneskålen landade i butiken idag och målet är att fyra såna ska flytta hem till mig.

upp och ner, ner och upp

Snart kommer världens bästa kusin och moster hit! Var nog år sedan jag träffade dom.

Kanske åker till sthlm imorgon om ekonomin och mamma tillåter. Vill komma här ifrån ett tag. Hade varit hur skönt som helst.

Sävefest 31/3

Ove.

 

Göran.

 

Anders.

 

Bubblor, bubblor, bubblor, massa bubblor.


Håll utkik

Funderar på att börja blogga här igen. Får se hur det blir.

Om

Min profilbild

RSS 2.0