Vad gör man på en söndag morgon?

Nu har jag äntligen fått tag på en dator inte den bästa men vad sjutton, huvudsaken är ju att den funkar. Ja vad har hänt då? Jo en massa men för mycket för att ta med den här datorn. Jag är iaf kvar i Nynäs men ska nog hem imorgon på begravning tyvärr. Ja så har jag kommit på att jag nog ska plugga här i Nynäs. Det blir så nära och bra hem till Gotland då. Sen är det ju en bonus att bästa syster Sandra bor här. Frågan är bara vad jag vill plugga. Hmm får tänka på det.

Hadetbra.

Victoria.

finally nynäs

yes, nu har man packat färdigt. Ser verkligen inte fram emot den långa båtresan, nej usch. Det ska bli skönt att komma här ifrån tror jag. Eller allt känns så konstigt. Lär få ett efterlängtat paket på posten iaf. Eller hur Lina.

 Victoria

11.40

Hej bloggen. Nu har jag varit vaken i en timma och 40 min prick. Håller på att tvätta och packa en massa, solar faktiskt lite med. Tror att det kommer bli en grymt varm dag idag. Synd att man måste sitta på en båt då. Tror det blir så att jag sätter mig utomhus och solar och läser tidning. Underbart.

 Nynäs here I come.

Victoria

En tanke

Rökning dödar!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli straxt efter ett. Ska möta Lina då. Fast det jobbigaste av allt är nog att jag är röksugen. Ja jag vet rökning dödar. Jag kan inte säga att jag inte bryr mig för det gör jag. Men ser jag på mamma som rökt sen ungefär min ålder, kanske ett år yngre till och med men iaf ser jag på henne så känner jag att det är lugnt, eller inte lugnt men jag har ju bestämt mig för att sluta och känner bara att det är lugnt att göra det ett litet tag till. Bestämde mig för längesedan att det blev den här resan till Sandra men vet ej hur det ska gå, för nu ska jag ju inte var där så länge som jag bestämt så kommer ha jätte svårt att stå emot när jag kommer hem. Nej från och med nu ska jag iaf dra ner till en cigg per dag ? eller bara feströka har inte bestämmt mig riktigt. Känner att livet är en fest, så då kanske jag kommer röka varje dag eller? Ja iaf det tål att tänkas på.

Victoria

Snäck vs Kalkis

Kom just hem från en riktigt rolig dag/kväll. Jag Rickard och Sandra var först på snäck, där spelades det en massa musik och jag och Sandra badade, dock inte badkrukan själv Rickard.efter det åkte vi och köpte pizza och satt oss vid strandpromenaden med mamma och Lisse. Där fick jag och Sandra för oss att vi skulle bada, igen. Så vi åkte till kalkbrottet. Där stog jag och sandra ett tag. Vi sa att ivi skulle hoppa på tre men sen började vi tvivla på varandra så Rickad skulle knuffa i den som inte hoppade på tre. Jätte bra idé om ni frågar mig! Fast det blev ju så att båda hoppade samtidigt. Och nu är jag hemma. Nu är det dags för att samla ihop all tvätt.

Victoria


hej då

Ja då blir det stockholm imorgon. Klockan 16.10 går båten (om jag inte minns fel) Sen är jag framme klockan 19.10.
Vad vi hittar på får jag se men någondag blir det stan och någon annan dag så blir det iaf kolmården. Det är bestämmt.
Så hej då Gotland nu åker jag.

Klicka på bilderna så blir dom större.

               

     
                                                             

the best

Verkligen än minnesrik kväll! Kom alldeles nyss hem ifrån konserten och gud vad den var bra. Lite tråkigt att han inte sjöng kom änglar bara, men vad gör det resten av låtarna är med bra. Nu sitter jag och äter nachos och tittar på? Ja men visst Sex and the city! Vad annars liksom.

hur gör man med en te-påse?

Nu sitter jag här och äter knäckemacka och dricker te. Jätte fint väder ute förresten. Ja jag ska nog gå med Julia och Elin till Lars Winnerbäck, om det finns biljett till mig såklart.
Ja hur gör man  med en te påse?
Har ni sett på te-påsarna? Det är liksom beskrivning på hur man gör med dom. Alltså att man lägger dom i varmt vatten som fyller upp till kanten i 2-3 minuter. Som att man inte förstod det liksom. Finns det någon som inte vet hur man gör med en te påse? Isf kan man ju inte ha högt Iq iaf.

Victoria

winnerbäck

Ser ut att bli Lars winnerbäck konserten ikväll. Frågan är bara vem man ska gå med, men det löser sig nog. Nu när mamma är gullig och köper en biljett till mig så är det ju klart man inte tackar nej. Sen ska jag väl samla ihop alla kläder och pengar, folk har lånat av mig. Vilket inte verkar gå så bra. Ingen gör ju som jag ber dom och fortsätter det så här lär jag ju aldrig få tillbaka något ! Is that what friends are for ? Isf kan ni glömma att låna något i framtiden. Love you.

Victoria

wilma

Jag vill ha ett husdjur. Någon att mysa med och slippa känna sig ensam, kan vara så tomt här ibland. Ett litet djur, katt eller hund typ och en kille ska det vara. Speler väl egentligen ingen roll men helst en kille, En liten liten söt sak. Lär väl inte bli något så länge jag bor med mamma men när jag flyttar så. Vilket är snart, ett år kanske? Gud vad jag kom och sakna min lilla kisse wilma nu. Men hon har det bra där hon är rikitigt bra tror jag till och med. Träffade hennes nya ägare idag, han sa att hon trivdes. Vilken tur! Så tråkigt att behöva göra sig av med ett djur, men ska iaf hälsa på henne snart. Nej nu ska jag kika lite på nätet efter söta djur. The end.

Victoria

kalas och Thailand?

Det blev lite längre än planerat. Det var riktigt kul faktiskt. Vi gick tipspromenad, hade fyra fel av tolv se där och ändå var det jag och Rickard som gick. Känn er imponerade. Sedan vart man ju bjuden på kalas av Indra och Natalia ( i en lekstuga) Dom är så roliga dom två små tjejerna. Efter några timmar åkte jag och Rickard in till stan och lyssnade lite på Diggiloo konserten och nu sitter jag här och tittar på Sex and the city. I just love it. Gamla avsnitt men vad tusan gör det !

Juste ja, jag struntar nog i att åka till Turkiet för det verkar som att en resa till Thailand i februari planeras. Det har ju typ blivit en tradition att åka dit varje år i februari/mars där omkring. Det blir tredje året i rad jag åker dit om det blir av. Det ser jag verkligen fram emot !

Victoria

inga problem.

Nu bär det av till Västerhejde och fest med Agnetha och Bosse, tyvärr ska jag inte stanna där så länge men ska iaf äta.

music is my drug

Sitter och skriver med Elin på msn hon berättade just att hon satt utomhus och jag kände att jag också var tvungen att gå ut, så nu sitter jag här i en solsäng med täcke och datorn i högsta hugg och lyssnar på musik, ur mysigt ! Här har ni Elins blogg http://jagkallasep.blogg.se/.

Victoria


hello hello hell-no

Ja då  sitter man hemma ännu en kväll och dricker te, det enda som är nytt är programet jag tittar på "rick & steve". Det handlar om en stad där alla är gay om jag förstår rätt, och rick och steve är ett lyckligt par?. Det roligaste av allt måste ändå vara att dom är lego-gubbar !  Just nu verkar det här programet lite väl hårt i orden och patetiskt. Hoppas bara att inte några små barn är uppe just nu för det hade ju verkligen förstört synen på lego-gubbar i framtiden (Ni förstår om ni tittar på programet)! Tror precis jag fick en till rädsla/fobi lego-gubbar!




Victoria

ett par försvunna skor

Igår kom Julia hem till mig och vi trippade neråt mot strandprommenaden. Där nere hände det inte så mycket så vi gick hem igen, väl på vägen hem kom vi på att vi skulle hyra film så vi tog cykeln till statoil och hyrde "rise" och köpte en massa gott. Filmen var riktigt dålig och när den var slut (omkring 3?) så gick vi hem till Nisse, Nicklas och comp. Där borta var jag tills halv 8? jaa sent var det iaf. När jag kom hem tog jag en dusch och gick och la mig. Sen ringde en upprörd Julia och fråga om jag tagit hennes skor och självklart har jag inte gjort det, så någon hade tydligen stulit hennes skor. Riktigt elakt.
Nu ligger jag ute på baksidan med datorn i  högsta hugg och laddar inför en hel dag på stan, hela strövet har ju nämligen öppet till nio. Ja juste, kjolen har kommit idag så det ska bli kul att hämta. Hoppas att den är precis som jag förväntat mig eller finare !

Victoria

Om

Min profilbild

RSS 2.0